0
Evropske lige

PRIMERA: Remi u predgrađu Madrida, Rajo i Espanjol po dva puta u mrežu

Objavljeno: 28.09.18 u 23:05

Fudbaleri Rajo Valjekana i Espanjola podelili su bodove u prvom meču 7. kola španske Primere.

Domaći sastav sjajno je otvorio meč, Treho je uposlio De Tomasa koji je preciznim udarcem sa kapice kaznenog prostora pogodio donji levi ugao gola Espanjola i tako doveo svoj tim u vođstvo.

Doduše, ono nije potrajalo pošto je već u 19. bilo 1:1. Ermoso je odlično primio jednu loptu u kaznenom prostoru, vešto izbegavši ofsajd zamku, njegov šut je odbranio Garsija, ali spasa od odbitka nije bilo, pa je Iglesijasovo ime uskoro stajalo na semaforu, a rezultat poravnat.

Mogao je Iglesijas do drugog gola u 27. minutu, ali je Garsija sprečio preokret zaustavivši pokušaj Iglesijasa u situaciji „jedan na jedan“. No, na njegovu žalost spasa nije bilo u prvom minutu sudijske nadoknade, kada je Baptistao šutirao, njegov pokušaj je bio blokiran, ali je na loptu naleteo Granero i poslao je u mrežu za 2:1.

Samo dva minuta po početku drugog poluvremena na semaforu je stajalo 2:2, pošto je Vila u 47. faulirao Kakutu prilikom prodora u kaznenom prostoru, arbitar je pokazao na penal, a upravo je Kakuta pogodio sa bele tačke za ispostaviće se konačnih 2:2.

Mogli su do pobede i gosti, ali je Vila bio neprecizan, dok je sa druge strane šut Embarbe bio blokiran 15 minuta pre kraja, pa je utakmica okončana remijem.

Nakon sedam odigranih mečeva Espanjol sa 11 bodova zauzima peto mesto, dok Rajo, uz utakmicu manje, ima tek pet bodova i nalazi se na 17. mestu.

Primera, 7. kolo

Rajo Valjekano – Espanjol 2:2 (2:1)
(De Tomas 6, Kakuta 47 penal – Iglesijas 19, Granero 45+1)
Subota:
13.00: Sosijedad – Valensija
16.15: Barselona – Bilbao
18.30: Eibar – Sevilja
20.45: Real – Atletiko
Nedelja:
12,00: Ueska – Đirona
16.15: Viljareal – Valjadolid
18.30: Levante – Alaves
20.45: Betis – Leganes
Ponedeljak:
21.00: Selta – Hetafe

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter