12
Domaći fudbal

VELIKA GREŠKA BORJANA: Da li je zbog ovog poteza zaslužio crveni karton? (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.18 u 20:42

Kruševljani su zahtevali od sudije Zorana Širokog da isključi golmana Crvene zvezde, ali je on samo dobio žuti karton.

Igrao se 50. minut kada je dugačka lopta ka golu Zvezde preskočila Miloša Degeneka, a onda je Milan Borjan izleteo van kaznenog prostora gde ga je lopta pogodila u ruku.

Arbitar je prekinuo igru i dodelio žuti karton čuvaru mreže Beograđana, iako su domaći igrači i publika tražili isključenje za Borjana.

Deluje da ga je lopta nespretno i slučajno pogodila u ruku, ali isto tako je i prekinuo dalju opasnost i vrlo moguć gol. Kakvo je vaše mišljenje?

(Izvor: youtube / ZB TV)

0
0

12 Komentara

  1. Mene cudi odluka ovog sudije, ne zbog zutog kartona, nego sto je ista svirao posto je golman bar pola metra u sesnestercu…

    0
    0
    Odgovori
  2. Da je uhvatio, golmanaki, i sa obe šake ne bi bilo za žuti karton. Pa on je golman u svom prostoru za intervenciju.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma neeee, zvezdi se sve popušta, državni prolekat sa cirkus kim timom, dajte vi njima pehar već sada za svaki slučaj da kad ih partizan pretekne da ne kmeče na kalemegdanu, sudije koje njima dodeljuje tr nisu ni za livadski fudbal, takve po ulici imate koliko želite, ne treba više škola za fudbalskog sudiju, dovoljno je da je.skupljač puževa i da mu se napiše priručnik kako pomoći zvezdi da ne izgubi, toliko.

    0
    0
    Odgovori
  4. Како ми Гробари не видимо да је Борјан барем пола метра у својих шеснаест? Дајте прави поглед – са камере иза гола Напретка. Ко може да забрани голману звезде да ухвати лопту руком у свом шеснаестерцу!? Правда за Борјана и звезду

    0
    0
    Odgovori
  5. za namerno igranje rukom van 16 m crveni za ne namerno igranje zuti tako kazu pravila sudija je procenio tako kako jeste

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter