3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda se ‘vratila’ po još tri boda, Gobeljić za ‘Puškaša’ i lepotica Jevtovića (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.18 u 20:23

Crvena zvezda je u Kruševcu sa 3:0 porazila domaći Napredak.

Aktuelni šampion je tako stigao do 25. boda, za pet više od drugoplasiranog Partizana.

Parirao je Napredak na startu utakmice svom rivalu, ali se odbrambeno domaći tim ‘raspao’ u 17. minutu kada je Crvena zvezda povela. Izveo je prekid Lorenso Ebisilio i umesto centaršuta poslao loptu na stranu ka Marku Gobeljiću koji ju je pustio nekoliko metara, namestio se i šutnuo iz prvog udarca za prelep pogodak. Niko od defanzivaca Napretka nije izašao na Gobeljića koji se posle gola nije radovao.

(Izvor: YouTube/ZB TV)

Tri minuta kasnije, rezultat se ponovo menjao. El Fardu Ben je poslao odličnu loptu među defanzivce Napretka i izbacio samog Veljka Simića pred golmana Petrovića. Simić je mogao da odigra Pavkovu koji je bio na drugoj strani, ali je rešio da proba sam, i uspeo je da pogodi.

Raspršila se igra domaćina koji nikako nije mogao da se konsoliduje. Prvu dobru priliku imali su Kruševljani u 36. minutu kada je dobru šansu imao Nemanja Petrović, ali je Miloš Degenek stigao da ga izblokira i spreči pokušaj domaćeg tima.

Drugo poluvreme počelo je bakljadom navijača Crvene zvezde zbog čega je meč na kratko prekinut. A u nastavku situacija u kojoj je Milan Borjan mogao da zaradi i crveni karton. Golman Zvezde je istrčao tokom jednog od napada Napretka i igrao rukom van kaznenog prostora. Međutim, arbitar mu je pokazao samo žuti karton, koji je dobio i Ndiaje zbog prigovora kod te situacije.

Izuzetno dobru priliku Zvezda je propustila u 72. minutu nakon kontre. Ben je odigrao Jovančiću, koji sa svega nekoliko metara nije uspeo da matira Petrovića.

Ali ipak je Crvena zvezda došla do trećeg gola. Strelac je bio Milan Jevtović iz slobodnog udarca. Lepo je gađao fudbaler koji je ovog leta stigao u Zvezdu, a Petrović nije mogao da skine taj pokušaj iako je bio veoma blizu lopte.

(Izvor: YouTube/ZB TV)

NAPREDAK – CRVENA ZVEZDA 0:3
/Gobeljić 17, Simić 20, Jevtović 88/

Stadion: Mladost u Kruševcu.
Sudija: Zoran Široki.

NAPREDAK (4-2-3-1): Nn. Petrović – Boranijašević, Veškovac, Ostojić, Ne. Petrović – Eskić (od 85. Jović), Kostić – Ndiaje, Vulić, Vukanović – Zec (od 59. Alivodić)

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Stojković, Babić, Degenek, Gobeljić – Jovičić, Jovančić – Ben (od 90. Meleg), Ebisilio (od 83. Milić), Simić (

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

od 76. Jevtović) – Pavkov

0
0

3 Komentara

  1. Игра је за нулу..кад нам нападну задњи ред само бунаримо то показује да немамо тренера који зна да покаже како се износи лопта а ни играче,посебно штопере.играчи стоје далеко један од другог,с морали би око 10 метара задњи ред мора у нашој лиги да се дигне на средину терена Павков је тужна прича смејали би му се и на школском дворишту,ал вероватно треба да се прода буде зашто или би то била још тужнија прича нашег тренера.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zašto protiv slabijih igramo defanzivno na polukontre i kontre? Zašto bunarimo i ispucavamo loptu? Nekoliko prethodnih utakmica, odigrali defanzino i da nam je to prosto prešlo u naviku?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter