8
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN BRŽI OD ZVEZDE: Grad usvojio predlog, evo kada počinje renoviranje stadiona Partizana…

Objavljeno: 26.09.18 u 11:25

Država Srbija i Grad Beograd naložili su ‘večitim rivalima’ da naprave projekte renoviranja dva stadiona, a nešto brži bio je Partizan.

Crno-beli su još sredinom septembra poslali predlog Skupštini grada oko rekonstrukcije i umivanja stadiona u Humskoj. Na jučerašnjoj sednici Skupštine grada taj predlog je prihvaćen i sada je na Partizanu da pronađe arhitektonsko rešenje.

– Dugujemo veliku zahvalnost predsedniku Skupštine grada Nikoli Nikodijeviću, zbog činjenice da je brzo usvojen predlog za izradu detaljne regulacije. Na nama je sada da radimo punom parom, spremimo projekat i što je pre moguće počnemo s radovima – rekao je generalni direktor Partizana, Miloš Vazura.

Navijače najviše zanima kada bi trebalo da počnu prvi radovi. Po onome što se može čuti od ljudi bliskih klubu mašine u Humskoj bi mogle da počnu da rade već na proleće, tačnije u martu.

0
0

8 Komentara

  1. Kakav projekat ya renoviranje nečega što nije njihovo? Pa sudski je dokayano da je stadion vlasništvo VS i da niko nema pravo da ga poklanja bilo kome.

    0
    0
    Odgovori
  2. kako sad ovo, zar nismo mi povlasteni? zar nama drzava ne izlazi u susret? zar nismo mi u milosti kod vlasti?

    0
    0
    Odgovori
  3. Oni su skarabudzili plan da nasminkaju malo lavor a zvezda pravi projekat i nacrt za nov stadion u tome je razlika zato su i bili brzi ,menjaju prozore,vrata i pločice a mi pravimo iz temelja!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter