0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ ZABRINUO DELIJE: Dosta igrača ozbiljno nam je povređeno!

Objavljeno: 26.09.18 u 21:44

Posle meča u Kruševcu trener Crvene zvezde dao je izjavu u kojoj otkriva problem sa kojim se suočava u sred serije vrlo teških utakmica.

Iza crveno-belih su Napoli, Partizan i Napredak, ispred lučanska Mladost i Pari Sen Žermen, a kadrovska slika nije dobra.

Milojević je otkrio da postoji problem sa povređenim igračima i da on i stručni štab ‘moraju da vide zbog čega je to tako’.

– Imali smo veliku želju da dođemo do tri boda, a iza nas je iscrpljujuća nedelja zbog meča u Ligi šampiona i večitog derbija. Malo smo imali problema oko sastavljanja tima, dosta igrača ozbiljno je povređeno i treba da vidimo zašto je to tako – zabrinut je trener Zvezde.

– Gostovati u Kruševcu je uvek jako teško, jer znamo da nam je Napredak naneo poraz na svom terenu prošle sezone. To je veoma iskusna ekipa. Mogu da budem zadovoljan odnosom mojih igrača, igrom, ponašanjem i trudom su pokazali da apsolutno zaslužuju pobedu. Nemamo mnogo vremena, okrećemo se sledećem meču. Čestitao bih mojim momcima na trijumfu i Napretku na svemu što radi ovih godina i želim mu mnogo uspeha – istakao je Milojević.

Pomoćni trener Napretka Ivan Stefanović je gol Gobeljića istakao kao prelomni na meču.

– Presekao nas je taj gol Gobeljića, koji se ne brani, a brzo su gosti došli do 2:0. Nismo uspeli da iskoristimo šanse da smanjimo na vreme, kasnije – izjavio je Ivan Stefanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter