8
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Crvena Zvezda Richmond Boakye (C) scores the goal near Svetozar Markovic (R) Beograd, 23.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POVRATAK BI MOGAO KRATKO DA TRAJE: Zvezdašima mrski klub odvodi Boaćija?

Objavljeno: 25.09.18 u 16:42

Ričmond Boaći je po povratku u redove Crvene zvezde nastavio sa sjajnom golgeterskom serijom, a čini se da bi drugi mandat u dresu crveno-belih mogao da bude kratkog daha.

Napadač iz Gane se nalazi na meti Galatasaraja, kako prenose turski mediji, a želja čelnika ovog tima jeste da Boaći u novi tim stigne već ove zime. 

Da li će tako i biti, sazaćemo u narednih nekoliko nedelja. A za njega nisu zainteresovani samo u Galatasaraju, pošto su ga navodno posmatrali i skauti Sautemptona.

A ne bi bilo iznenađenje ako bi se ime ovog fudbalera našlo i u tefteru nekog od preostalih gostiju stadiona u Humskoj, među kojima su bili predstavnici Borusije Dortmund, Đenove, Peskare, FIorentine, Las Palmasa, Lila, Viljareala…

Podsećamo, Boaći je u Zvezdu stigao iz kineskog Đangsu Suninga za 2,5 miliona evra nakon samo šest meseci u dresu ovog tima.

 

0
0

8 Komentara

  1. Siguran sam da je vest tačna! Boaći je toliko dobro odigrao protiv Napolija i Partizana, da su se već počeli praviti redovi oko Marakane, za Boaćijem, baš kao i prošle zime kada za malo nije otišao u Čelzi ili Arsenal Eto, završio je u Kini, 75-oj ligi sveta po FIFA standardima, gde je bio standardna rezerva, jer su ga mrzeli treneri!

    0
    0
    Odgovori
  2. I na zimu Terza magija da uvali opet za 7, 8 milki Baocka i da ga proglasimo za dozivotnog predsednika!
    Hahahahahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter