0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

IPAK SE OKREĆE: Vujadin Savić se izborio za ono zbog čega je došao u Zvezdu, da dokaže da nije ‘samo sin Dušana Savića’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.18 u 09:55

Fudbaleri Crvene zvezde Vujadin Savić, Milan Borjan, Filip Stojković i Marko Gobeljić bili su gosti Ivana Ivanovića u popularnoj emisiji ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’.

Glavna tema bio je veliki uspeh Crvene zvezde ostvaren plasmanom u Ligu šampiona, pričale su se anegdote, a posebno je zanimljiva bila vezana za Vujadina Savića i stalno vezivanje za slavnog oca Dušana Savića. Sada se to sve okrenulo, a otkrio je Filip Stojković.

Vujadin mi je baš ispričao pre par dana, pošto je njegov najstariji sin počeo da trenira u Zvezdi, da su mu prišla deca i rekla evo ga sin Vujadina Savića. Samo mi je rekao ‘Žule, do juče sam ja bio sin Dušana Savića, a sada za mog kažu evo ga sin Vujadina‘ – otkrio je Stojković.

Na to se našalio sam Vujadin:

– Dobro je. Prvo sam bio sin Dušana Savića, pa muž Mirke Vasiljević, a pre neki dan sam upoznao momka koji me je pitao da li sam ja brat Uroša Savića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter