0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE SAME ‘TAMPON ZONE’: U Humskoj smanjen kapacitet pred derbi, navijači Crvene zvezde neće biti samo na severu!

Objavljeno: 21.09.18 u 16:42

Komesari za bezbednost su imali i više nego pune ruke posla pred 158. ‘večiti derbi’.

Sem tradicionalnog rivalstva Partizana i Crvene zvezde, dodatne glavobolje stvaraju podele i među navijačima crno-belih.

Poznato je da je kapacitet stadiona u Humskoj sa oko 30.000 mesta smanjen na 24.000. Komesari za bezbednost su i ovoga puta posebnu pažnju obratili na deo publike koji ne pripada najvatrenijim navijačima, kako bi im se obezbedio ugođaj, a i bezbednost, u gledanju najveće domaće utakmice.

Najvatrenijim navijačima su dodeljeni sektori, a i takozvane ‘tampon zone’ kako bi se predupredio svaki pokušaj incidenta među navijačkim grupama.

Sem mesta na severnoj tribini, navijači Zvezde biće smešteni i u A sektoru na zapadnoj strani stadiona u Humskoj. U B sektoru će biti ‘tampon zona’ kako bi se sprečili potencijalni incidenti.

Sektor S na istočnoj tribini biće ‘tampon zona’ između grupa ‘Partizanovci’ i Zabranjeni’, vatrenih navijača Partizana koji nisu na jugu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter