5
Domaći fudbal

VEROVALI ILI NE: Strane kladionice baš potcenile Zvezdu… (ANKETA)

Objavljeno: 17.09.18 u 00:04

Izašle su kvote u najvećim kladionicama sveta vezane za meč prvog kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i Napolija.

Jeste ‘C’ grupa ‘grupa smrti’ u Ligi šampiona i nije ništa čudno što je Crvena zvezda apsolutni autsajder u društvu PSŽ-a, Liverpula i Napolija, ali kvota na crveno-bele pred prepunom Marakanom protiv Italijana je prevelika, da kažemo potcenjivačka…

Naime, dve najpoznatije kladionice ‘Vilijam Hil’ i ‘BET365’ stavile su kvotu sedam na srpskog šampiona, što znači da na 1.000 uloženih dinara u slučaju pobede čete Vladana Milojevića dobićete 7.000. U slučaju da se odlučite za Napoli dobitak će vam biti 1.440 dinara. Remi plaća 4.40.

Najnerealniji su ‘Unibet’ i ‘Betfari’ koji su stavili kvotu 8.40. Zato ko bude hrabar može da pokuša, jer čini se da stranci baš potcenjuju crveno-bele, a oni su u poslednje dve godine pokazali koliko znaju i umeju.

Može li Crvena zvezda do pobede protiv Napolija?
Loading ... Loading ...
0
0

5 Komentara

  1. VEROVALI ILI NE: Strane kladionice baš potcenile Zvezdu… (ANKETA), stoji u naslovu! Nisu nas strane kladionice potcenile, već su vrlo objektivne! Ovde nema teorija zavera! Valjda niko realan ne očekuje da sa ovim kršom od stranaca, možemo naškoditri Liverpulu, PSŽ ili Napoliju?! Ovaj krš od stranaca će imati rezervisana mesta u timu a neće ništa pružiti! Njima će rezerve biti odlični igrači poput Jovančića, Melega, Pavkova, Simića! To je van pameti! Tek će se pokazati pravo lice ovih „kapitalaca“!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma jeste videli ove kladionice??? Zar toliko da potcene svetskog i evropskog sampiona, zvezdo pokazi im ko si, uvali im po 3 komada svima!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter