5
Domaći fudbal

ITALIJANI STREPE OD ‘MARAKANE’: ‘Mama mija’, oni ne znaju za poraz pred Delijama!

Objavljeno: 17.09.18 u 13:35

Mediji u Napulju uveliko se bave premijernim nastupom Napolija u Ligi šampiona, a straha pred gostovanje u Beogradu ima.

Tako je ‘Napolicacionews’ dao komentar o utakmici koja nas čeka sutra na staionu ‘Rajko Mitić’, sve pohvale idu na račun Crvene zvezde i strah od atmosfere.

– Napoli čeka ozbiljan izazov na ‘Marakani’. Crvena zvezda je nepobediva kod kuće, u poslednjih šest mčeva u Evropi pretrpela je samo jedan poraz od Arsenala u Ligi Evrope 1:0. U poslednjih godinu dana imaju sedam pobeda i pet remija uz svega pet primljenih golova. Takođe, u svim takmičenjima 30 utakmica ne zna za poraz. Koliko će teško biti pokazuje i to da je prodato svih 50 hiiljada ulaznica – pišu Napolitanci.

Videćemo šta će u 18 časova reći šef stručnog štaba Napolija Karlo Anćeloti.

0
0

5 Komentara

  1. Nikola 1, ne lupetaj, zvezda je već pobednik gde? Na nameštaljki u JSL, samo spremajte se za najverovatnije crvena zvezda-NAPOLI 0:2, veoma moguć taj rezultat, zato pssssssst.

    0
    0
    Odgovori
    • Grobaru dobro si pogodio rezultat..Hahaha a da namestile sudije uefa fifa soni ps4 baba vanga svi su sinoć namestili i pomogli…..Koliko si jadan bolje ti je da ti ćutiš i strepis ipak igrate protiv favorizovanog rada zato ti psssstttt….hahahs

      0
      0
      Odgovori
  2. Slusaj bre ti Zoirane kada jednom pobedite u Ligi sampiona, a joj kada osvojite pehar kao mi mozemo da razgovaramo, a to ko ce suytra pobediti nije toliko vazno Zvezda je vec pobednik

    0
    0
    Odgovori
  3. Haaaaahaaaa….mama mia haaaa…ala smo se usrali,bas se vidi da dugo niste igrali ligu sampiona,oni su amateri pa ce utronjati ma nisu oni igrali nigde od italije na nekom vrucem i divljacki nastrojenim navijacima,vi se ponasate kao da cete osvojiti ligu sampiona,i vidi se koliko ste zaista mali i jadni,usli srecom u ls.i sad kroz medije kao da ste osvojili univerzum,smesni ste kao srtani film.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter