0
Evrokupovi

NEVEROVATNE VESTI: Sprema se haos Napolitanaca na utakmici Lige šampiona, razlog su provociranje UEFA i kazne – zvezdaši neće moći ni u Italiju?!

Objavljeno: 14.09.18 u 14:29

Uglavnom dobro upućeni ‘Il Martino’ o zbivanjima na Čizmi danas je objavio jedno neverovatno saznanje.

Izgleda da već imamo meč koji će biti u žiži drugog kola Lige šampiona – Napoli protiv Liverpula.

To će biti prva utakmica Italijana na svom terenu u Ligi šampiona ove sezone, a kako ‘Il Martino’ javlja, Napolitanci se spremaju da protiv Liverpula naprave pravi haos sa krajnjim ciljem da UEFA kazni Napoli. Naravno, pozadina svega toga jeste sukob navijača sa predsednikom Aurelijem De Laurentisom.

Poslednja u nizu varnica na relaciji navijači Napolija – De Laurentis bila je pretprošlog vikenda kada su Napolitanci sa samo 12.000 navijača dočekali Fiorentinu u Seriji A, a razlog je bila cena karata, jer je najjeftinija iznosila 35 evra.

‘Il Martino’ tvrdi da je plan navijača da izazovu nerede koji bi onemugićili prvog čoveka kluba da zaradi od ulaznica ove sezone u Ligi šampiona, odnosno da UEFA već uslovno kažnjen Napoli sankcioniše praznim tribinama na još dve utakmice.

To bi značilo da ni PSŽ, ni Crvena zvezda neće imati publiku na gostovanju u Italiji, a dobro je poznato da je Napoli za sada jedino gostovanje na koje će šampion Srbije smeti organizovano da vodi navijače.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter