4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VRTEŠKA U NOVOM SADU: Voša čeka 11. trenera u razmaku od samo tri godine!

Objavljeno: 06.09.18 u 12:49

‘Ni Žoze Murinjo ne bi opstao u srpskom fudbalu’ popularna je krilatica među našim navijačima, a da u svakoj šali ima zrna istine potvrda je Fudbalski klub Vojvodina, koji je nezvanično ponovo smenio trenera.

Ekipa Vojvodine važi za jednu od najboljih u našoj državi, ali klupa na ‘Karađorđu’ uvek je bila užarena za trenere, bez obzira sa kolikim renomeom dolaze u Novi Sad. Ipak, potpuno neverovatno zvuči podatak da je ‘stara dama’ promenila 10 trenera (a na putu je i jedanaesti) za samo tri godine.

Ukoliko se informacija da je Vojvodina prekinula saradnju sa Aleksandrom Veselinovićem ispostavi tačnom, Vojvodina će tragati za svojim jedanaestim trenerom u rasponu od tri godine.

Pomenuti Veselinović u prvom mandatu na klupi crveno-belih proveo je samo sedamnaest dana, a drugi mandat u svakom slučaju biće mu duži jer se na klupu Vojvodine vratio u aprilu ove godine. Zanimljivo je da je ‘vlasnik’ najdužeg staža Nenad Lalatović koji se  zadržao u Vojvodini godinu i mesec dana.

Hoće li se trenerska vrteška ponovo zavrteti, pokazaće dani pred nama.

A ko je sve sedeo na klupi od 2015. do danas pogledajte ispod:

Zlatomir Zagorčić (mart 2015. – oktobar 2015.)
Nenad Lalatović (novembar 2015. – decembar 2016.)
Dragan Ivanović (decembar 2016. – april 2017.)
Aleksandar Veselinović (4. april – 21. april 2017)
Radoslav Batak (april – jun 2017.)
Nenad Vanić (jul – septembar 2017.)
Vladimir Buač (septembar – novembar 2017.)
Zoran Vasiljević (decembar 2017. – januar 2018.)
Ilija Stolica (januar – april 2018.)
Aleksandar Veselinović (april 2018. – septembar 2018.?)

0
0

4 Komentara

  1. Ajde dobro skeptice.Mislim da je on jako dobar ali podjele nisu nikom dobro donijele.Privatizaciju ne volim ali je nuzna osim ako iza kluba ne stoji drzavni mocnik.Al oppet na duze staze…

    0
    0
    Odgovori
  2. ista prica kao i sa Stolicom, prvo je u dogovoru sa beogradskim menadzerom i delom uprave doveo par bezvrednih igraca, placenih Spartaku i Vozdovcu od 100-350.000, pa neke isluzene bosance i igrace iz Azerbejdzanskih i Slovackih nizerazrednih timova, uz debelo taljenje svih u lancu, posle se zalio na ekipu, promenio stranu u podeljenoj upravi,i ocekivano, dobio pedalu. Nikakav trener, nikakav covek, kao i vecina ljudi u upravi trenutno…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako je istina, strasno?!Dobar covjek,strucnjak.Ekipa sklepana zbrda zdola.Volio bi i on da trenira bolje igrace,kojih i u vosi svakako ima.Medjutim iako je obecana pomoc bajatovica prije svih,nije dovedeno ni tdecina onih koje je prizeljnkivao.A zauzvrat od reorganizacije kluba nista,za nagomilane dugove jos nisu nasli odgovorne niti podnijeli kr.prijave…kvazi navijaci za kintu prijete igracima trenerima…Privatizacija je pojam koji ne volim ni u kojem obliku ali ne neizbjezna da krene nabolje i da se zna poredak stvari .

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne, nipošto ne menjajte. Dozvolili ste mu da bira igrače i sada kad treba da slede rezultati-smena.
    Nije problem u Jankoviću.

    Miki

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter