3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Vojvodina smenila trenera!?

Objavljeno: 05.09.18 u 21:53

Posle više nego neprijatnog poraza od Crvene zvezde, Vojvodina je izgleda rešila da napravi neke kadrovske promene.

Burno je u Novom Sadu. Aleksandar Veselinović neće više biti trener Vojvodine. Kako HotSport nezvanično saznaje od izvora iz ‘srpske Atine’, večeras je održan Upravni odbor na kome je jedna od tačaka bila smena šefa stručnog štaba. Veći deo UO je bio za smenu trenera, ali ne svi, međutim to bi moglo da se dogodi u narednih nekoliko dana.

Vojvodina je loše ušla u novu sezonu Superlige Srbije. Posle sedam odigranih kola ‘stara dama’ ima svega devet osvojenih bodova od mogućih 21. Kap koja je prelila čašu je težak poraz od Crvene zvezde 4:1 na ‘Karađorđu’, iako su Beograđani u Novi Sad stigli emotivno ispražnjeni posle plasmana u Ligu šampiona.

0
0

3 Komentara

  1. Najgori trener u istoriji kluba…doveo je 16 igrača…Najgori rezultati..Sve je on radio u odabiru igrača…..i sve je promašio…pod hitno ga menjati…čovek je umislio da je trener..sve igrači sa strane..Bg…pomoćni trener i trener golmana sa strane…ma terete ga što pre da ne bude kasno……

    0
    0
    Odgovori
  2. Boli me svaki neuspjeh Vose ali treba istrpiti ovog covjeka jer nema boljeg u ovom trenutku.On bi i sam otisao kad bi osjetio da gubi kompas jer je castan i uz to strucan covjek.Dobijao je igrace iz nuzne potrebe nespremne kao treci cetvrti izbor i velika vecina nije prosla pripreme zajedno.Gajic je napustio pripreme kao vec vidjeno pojacanje a putincanin iradovanovic kao projektovani nosioci otisli iznenada bez pravih i kasno pristiglih zamjena.Sve je radjeno usputno sa nedovoljno novca sa lijepim planovima a sad niko se ne oglasava ispred kluba da kaze dokle se stiglo ida li se i pocelo aaco je najmanje kriv isteta je da ode jer u ovako haotkcnoj situaciji sa preglomaznom aparatu gdje se ne zna ko pije a ko placa nije dovoljno imati samo dugu tradiciju iodgovornost prebaciti uglavnom na trenera moze se ocekivati izostanak rezultata u kontinuitetu i stalna trenerska vrteska smjene uprava uz pritisak javnosti igomilanje dugova sto govori oneozbiljnosti kluba i ozbiljnosti situacije u kojoj ce na tribinama sjediti samo placeni navijaci dok bude novca i bliza rodbina iigraca.Zalosno…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter