9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASTANAK SA KINEZIMA: Poznato je kada Ričmond Boaći stiže u Beograd!

Objavljeno: 03.09.18 u 19:52

Posle samo šest meseci napadač će obući crveno-beli dres kao veliki adut u domaćim takmičenjima i Ligi šampiona.

Prošlo je malo više od šest meseci od odlaska Ričmonda Boaćija iz Crvene zvezde u Đangsu, a veliki ljubimac Delija sutra ujutru stiže iz Kine.

Tamo se rastao prijateljski i klupski drugovi su mu poželeli da nastavi da trese mreže u šampionu Srbije. 

U Zvezdi je imao fascinanatan učinak za godinu dana od 27 pogodaka na zvaničnim mečevima. Svakako da bi reprezentativac Gane trebalo da bude veliki adut na domaćoj sceni i Ligi šampiona.

Boaći je u takmičarskoj formi i jedva čeka da ponovo bude deo ekipe u kojoj je briljirao. Ima mnogo motiva da ponovo postiže golove i donosi radost navijačima, a lako će se uklopiti u zahteve trenera Vladana Milojevića – kaže za HotSport menadžer igrača Ivica Pavlović.

Po dolasku na aerodrom ‘Nikola Tesla’ sutra nešto posle osam sati ujutru Boaći će produžiti u hotel, a zatim doći u klub. U podne ga čeka nova promocija u crveno-belom dresu.

0
0

9 Komentara

  1. Kakva glupost veka! Dovesti igrača koji je rezervista u „prestižnoj“ kineskoj ligi! Pa, na proleće smo ga gledali u LE, gde je u 6 utakmica ili 540 minuta, postigao jedan mizeran gol! Kako očekivati od sporog Boaćija, koji nema dribling, da postigne gol protiv PSŽ, Liverpula ili Napolija?! Možda uz pomoć trikova plemenskog vrača! U ovom tekstu piše da je u SLS za godfinu dana postigao 27 golova, ali ne piše koliko ih je dao iz penala i sa gol linije! Smem da se kladim da ova bukva za fudbal, neće dati ni jedan gol u grupnoj fazi LŠ, grupa „C“! Kakvo će tada biti obrazloženje za poštovaoce lika i dela Boaćija?!

    0
    0
    Odgovori
      • Vi diletanti za fudbal koji branite lik i delo Boaćija, ste rasli u generaciji koja je imala uvek tuđi stav, šta će npr. reći sekretar omladine ili sekretar Komiteta i sa tim ste utiskom ušli u život i ostali ste slepi za mnoge stvari! Ja sam naveo samo gole činjenice: dali je Boaći bio 4 godine rezerva u Italiji? Da li je Boaći sada bio 6 meseci rezerva u Kini? Da li je Boaći postigao samo 1mizeran gol u grupnoj fazi LE? Niko mi nije odgovorio činjenicama čak ni onaj što puši na seansama LGBT likova!

        0
        0
        Odgovori
    • A jel ti mislis da smo Boacia doveli samo za ligu sampiona mnogi bolji napadaci nisu dali gol Liverpulu ili Parizu nama ce biti dovoljno kada vama grobarima da gol makar iz penala a sto se tice tvog kladjenja i ja se kladim da ce Boaci opet biti najbolji strelac u Super ligi..

      0
      0
      Odgovori
    • Glupost veka je da postoji jedan klub kao sto je vas a najgluplja glupost veka su navijaci istog kluba koje ljubomora ubi i koji su na aparatima.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter