0
Fudbal

Fudbal Soccer Pripreme reprezentacije Srbije u fudbalu na pred World Cup Russia 2018 Austrija Friendly Match Prijateljska Utakmica Srbija v Cile from left (TOP) Aleksandar Mitrovic Marko Grujic Luka Milivojevic Nikola Milenkovic Goalkeeper Vladimir Stojkovic and Aleksandar Kolarov (DOWN) Dusko Tosic Nemanja Radonjic Andrija Zivkovic Adem Ljajic and Antonio Rukavina Graz, 04.06.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Vezista otkazao dolazak na okupljanje reprezentacije Srbije!

Objavljeno: 03.09.18 u 09:37

Objašnjenje igrača je da zbog navikavanja u novom klubu mora da preskoči mečeve sa Makedonijom i Rusijom.

Sledi finiš kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u kojim Srbija treba da sačuva prvo mesto na tabeli na mečevima sa Makedonijom kod kuće, a potom i ključnom gostovanju u Rusiji. Selektor Goran Đorović, kako saznaje HotSport, sa spiska igrača neće moći da računa na Marka Grujića. Vezista je u dogovoru sa ljudima iz Herte u koju je došao pre dve nedelje obrazlozio da mora da ostane u klubu pošto mu je potreban period adaptacije na nove uslove u Berlinu!?

Juče protiv Šalkea se Grujić našao u startnoj postavi i gosti su slavili, a učesnik Svetskog prvenstva u Rusiji, koji je dogovorom dva selektora kao Luka Jović prekomandovan u mladu selekciju, preskočiće septembarske ispite. Vezista je nastupao već za „orliće“ na pojedinim utakmicama tokom ovog kvalifikacionog ciklusa, koji je započet pre godinu dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter