0
Evrokupovi

FOTO: HOT SPORT

JOŠ MALO JE OSTALO: Jake policijske snage sačekale navijače Zvezde i imale poruku za njih, a oni odgovaraju pesmom širom grada (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.18 u 17:14

Sitno broje navijači crveno-belih do starta meča.

Od ranog jutra širom Salcburga mogu se videti pristalice kluba sa Marakane.

Oni su prolazili gradom, pevali pesme, a mnogi od njih su tu još od sinoć. Sa nestrpljenjem očekuju navijači Zvezde ovaj za njihov klub možda i najbitniji meč u poslednjoj deceniji, a možda i duže. Zbog glasa kakav bije naše navijače i predrasuda o njima jake snage policijskih jedinica dočekale su ih u Austriji. Poruka pripadnika javnog red i mira navijačima Zvezde je da ‘ne koriste pirotehniku i ne bacaju flaše’.

 
 
 
View this post on Instagram

Poruka policije iz Salcburga Delijama! #CrvenaZvezda #Delije #Navijači #HotSport #ChampionsLeague

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Međutim za sada nije bilo potrebe za bilo kakvim upozorenjima, jer nije bilo ni najmanjeg incidenta. Da je atmosfera pred duel u Mocartovom gradu karnevalska dokazuje i video navijača crveno-belih koji se zabavljaju iz trubače.

 
 
 
View this post on Instagram

Ako ste se pitali šta ispadne kada se spoje Delije i Mocartov grad #CrvenaZvezda #Delije #HotSport #Salzburg #ChampionsLeague #Fans

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: HOT SPORT
FOTO: HOT SPORT

Iz Salcburga: Strahinja Nikolić i Nikola Martać

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter