0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI OBRT: Zvezda vraća ‘miljenika’ i prodaje napadača do kraja prelaznog roka

Objavljeno: 27.08.18 u 10:43

Nije još završen prelazni rok u Ljutice Bogdana.

Očekuje se dogovor sa igračem Monpeljea, a blizu novog odlaska je visoki golgeter za kojeg postoji interesovanje iz Turske i Španije

U fokusu Crvene zvezde je revanš sa Salcburgom za koji se spremaju igrači pod palicom trenera Vladana Milojevića, a rukovodstvo kako smo eskluzivno najavili radi na angažovanju napadača Đovanija Sioa. Možda već u toku dana dođe do konačnog dogovora sa Monpeljeom koji nema vremena i izbora već se očekuje da reprezentativca Obale Slonovace puste na pozajmicu u Beograd. Njegov menadžmet je u završnoj fazi rešenja, a ako se sve utanači onda sledi potpis sa crveno-belima do 30. juna 2019. godine. Šusaka se da je varijanta ponovo povratak Ričmonda Boaćija, koji juče nije igrao za Đangsu zbog viška stranaca i možda su Kinezi sada spremni za pozajmicu.

Pojačanje na mestu napadača je potrebno za tri fronta, a pogotovo Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Ipak, aktuelni igrač Milan Pavkov je na izlaznim vratima i klub može da dobije 700.000 evra, jer deo pripada Radnickom iz Niša i postoje interesovanja iz Turske i Španije. Rasplet na oba polja biće poznat uskoro..

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter