0
Domaći fudbal

NOVI ‘VEČITI’ DERBI: Partizan ponovo tukao Zvezdu, Milivojević je junak, a o asistenciji Mirića će se pričati (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.18 u 13:51

Nakon jučerašnjeg okršaja omladinaca, danas su svoj susret odigrali kadeti i ponovo su crno-beli bili uspešniji od crveno-belih.

Partizan je juče u ‘večitom’ derbiju omladinaca slavio sa 2:1, a danas je takođe na gostujućem terenu slavio još ubedljivije – 3:1 (1:1).

I to posle preokreta, jer je Crvena zvezda povela u 29. minutu. Babić je izveo minijaturu na levoj strani, prevario nekoliko igrača u crno-belim dresovima i asistirao Nikoli Njamculoviću koji je zakucao loptu u mrežu.

Međutim, već u 39. minutu Partizan je izjednačio rezultat. Stevanović je centrirao iz kornera sa leve strane, a Milivojević je glavom matirao Gutešu i postigao svoj prvi gol na meču.

Drugi je postigao u 72. minutu, takođe glavom, ali iz igre i centaršuta sa desne strane koji je fantastično desnom spoljnom uputio Nikola Mirić. Briljantna asistencije i, naravno, realizacija Miloša Milivojevića.

Pobedu je Partizan potvrdio u 86. minutu kada je Čolić izvanredno izbacio čuvara iz igre i uputio silovit udarac koji Guteša nije uspeo da ukroti.

(Izvor: youtube / Zvezda Kids)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter