1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PRED SRPSKIM NOVINARIMA: Domagoj Vida u Humskoj govorio o Partizanu, ali i par reči o spornoj kafani (FOTO)

Objavljeno: 22.08.18 u 20:12

Hrvatski fudbaler se sa osmehom pojavio pred predstavnicima medija u Beogradu na zvaničnom konferenciji Bešiktaša uoči sutrašnjeg meča protiv Partizana.

Srebrni reprezentativac ‘vatrenih’ sa Mondijala je u društvu svog trenera Senola Guneša odgovarao na pitanja srpskih novinara, pa se tako prisetio gostovanja u Beogradu pre samo manje od godinu dana, kada je igrao za Dinamo iz Kijeva.

– Ta utakmica bila je bez navijača. Bilo je malo čudno, ali mi je ostala u lepom sećanju, jer smo pobedili. Nadam se da će tako biti i ovog puta. Bešiktaš je ovde došao da pobedi. Neće biti lako, jer je Partizan dovde došao lakše nego mi. Biće neizvesno. Očekujem veliku borbu, ali i pobedu svog tima – rekao je Vida novinarima na stadionu Partizana.

FOTO: STARSPORT

Domagoj Vida je, osim po osvajanju drugog mesta na Mondijalu, najveći utisak ovog leta ostavio skandalom zbog snimka na kom je zajedno sa Ognjenom Vukojevićem vikao ‘Slava Ukrajini’ i tom prilikom rekao ‘neka gori Beograd’, misleći na kafanu ‘Beograd’ u Kijevu.

– Kafana k’o kafana. Ako sam tamo bio znači da je dobra. Ipak, ne želim da pričam o svom privatnom životu – kratko je o tome rekao Hrvat.

Lepe reči je rekao o Partizanu, ali je ostao rezervisan, jer nije želeo da otkriva šta sve ‘znaju’ o srpskom timu.

– Gledali smo ih i opet ćemo. Mlada i kvalitetna ekipa, ima dobrog napadača, međutim, nećemo sve da otkrivamo. Moramo nešto da sačuvamo i za sebe – zaključio je Domagoj Vida.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter