9
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KRSTAJIĆ OBJAVIO SPISAK: Milivojević nije najveće iznenađenje, nema ni dvojice standardnih reprezentativaca! (FOTO)

Objavljeno: 22.08.18 u 15:51

Fudbalska reprezentacija Srbije okupiće se 3. septembra u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.
Na spisku igrača za prve dve utakmice u Ligi nacija nalazi se 23 imena.

Naš nacionalni tim takmičenje u Ligi nacija počinje 7. septembra u Viljnusu gde će za rivala imati Litvaniju, dok će 10. septembra odigrati prvi meč pred svojom publikom, protiv Rumunije.

Kao što je već najavljivano, od igrača koji su igrali na Mondijalu, na prvom spisku nakon Svetskog prvenstva nema jedino Luke Milivojevića zbog već dobro poznatog konflikta selektora i kapitena Kristal Palasa, kao ni golmana Vladimira Stojkovića koji neće igrati u ovom ciklusu, ali ni Branislava Ivanovića i Duška Tošića. Od igrača koji su bili pozivani od kako je Krstajić selektor na ovom spisku nema ni Marka Grujića i Matije Nastasića.

Među onima koji se vraćaju u nacionalni tim su Jagoš Vuković, Saša Lukić, Nenad Krstičić, Nemanja Maksimović i Mijat Gaćinović.

SPISAK:

GOLMANI: Marko Dmitorvić (Eibar), Predrag Rajković (Makabi), Aleksandar Jovanović (Orhus);

ODBRANA: Antonio Rukavina (Astana), Uroš Spajić (Krasnodar), Nikola Milenković (Fiorentina), Jagoš Vuković (Olimpijakos), Miloš Veljković (Verder), Aleksandar Kolarov (Roma), Milan Rodić (Crvena zvezda);

VEZNI RED: Nemanja Matić (Mančester junajted), Nemanja Maksimović (Hetafe), Saša Lukić (Torino), Sergej Milinković Savić (Lacio), Nenad Krstičić (Crvena zvezda), Dušan Tadić (Ajaks), Filip Kostić (Ajntraht), Adem Ljajić (Torino), Andrija Živković (Benfika), Mijat Gaćinović ( Ajntraht), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda)

NAPAD: Aleksandar Mitrović (Fulam), Aleksandar Prijović (PAOK).

0
0

9 Komentara

  1. Nisam ni za kakav bojkot, momci zaslužuju podršku, jedino mi je malo glupo što nema Nastasića i Milivojevića i Grujića. Sva trojica su jako dobri igrači.

    0
    0
    Odgovori
    • Ok, ako se podmladjuje zasto igra Rukavina koji je isto godiste kao Ivanovic i nema 2 godine mladjeg Tosica,a igra i Kolarov.

      0
      0
      Odgovori
  2. Spisak je najobičnija lakrdija, menadžerska igra. Ko je taj Dmitrović, kakav je on golman za reprezentaciju, kakav je cirkus poziv za Rodića, pa Spajića, Lukića, Jovanovića.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter