3
Evrokupovi

PARTIZANOVA PORODICA: Navijači prijatno iznenadili igrače na treningu pred Bešiktaš (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.18 u 18:54

Dan uoči vrlo važnog evropskog meča, Grobari su posetili svoje miljenike na treningu na SC ‘Teleoptik’.

Pre dva dana, navijači Crvene zvezde okupili su se na zvaničnom treningu svog tima pred meč sa Salcburgom i pružili su podršku svojim igračima, a za to su imali povod, budući da na samoj utakmici nije bilo prisustva publike.

Sutra će stadion Partizana, najverovatnije, biti pun, ali su opet pristalice crno-belih napravile iznenađenje za igrače uoči susreta protiv Bešiktaša.

Manja grupa Grobara se pojavila na treningu i bakljadom i pesmom pozdravila tim Zorana Mirkovića. Igračima će ovaj gest sigurno značiti.

 

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

0
0

3 Komentara

  1. Vama je to dobro poznat model zato ga i spominjete i zato ste jako frustrirani jer po vama bolesnici samo je norm.bilo da partizan veze 20. Titula u kos.i 10 u fudb.tad bi se to sve podrazumijevalo za laznu inst.Prevaranti jedni bolesni….sram vas bilo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sutra niko ne treba da ide na stadion i ne samo sutra,vec inace!!!!Vucelic i ova uprava Partizana su dovedeni kako bi davali legitimitet drzavnom projektu Zvezdi.Isti slucaj kao u kosarci.To su politicki projekti kako bi se umirio narod i dalo mu se da se bar u navijanju raduje.Pogledajte samo jednu stvar i sve ce vam biti jasno.Da li ste zapazili kako se namerno Partizanu daju kupovi i u kosarci i u fudbalu!!!!!!!Tako se pomalo i zadovoljavaju i navijaci Partizana.Zato pozivam prave navijace da ne budu deo tok cirkusa.Neka politicari dodju sa svojim suprugama i neka gledaju sami ono sto su montirali!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter