0
Evropske lige

FOTO: YouTube/Printscreen

AKSEL VITSEL: Kakva ‘Velika Albanija’, evo zbog čega proslavljam golove ukrštenih šaka… (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.18 u 10:51

Belgijanac je u ponedeljak u Kupu Nemačke postigao debitantski gol za Borusiju iz Dortmunda, a pogodak je proslavio pokazivanjem dvoglavog orla.

Posle Mondijala u Rusiji i proslava Granita Džake i Đerdana Šaćirija posvećenih ‘Velikoj Albaniji’, na isti način pogodak je u ponedeljak proslavio Aksel Vitsel. Mediji su ga odmah posle meča pitali zbog čega je to uradio, a on je objasnio da to nema nikakve veze sa ‘Velikom Albanijom’.

– Tako proslavljam jer je moj otac bio veliki navijač Francuske. A u tom nacionalnom timu je igrao Anelka, koji je golove proslavljao na ovaj način. Ovaj potez predstavlja pticu koja leti i raste, baš kao što ja nastavljam da rastem i napredujem – rekao je Aksel Vitsel.

Podsetimo, Grojter Firt je vodio protiv Borusije iz Dortmunda sa 1:0, ali je Belgijanac meč odveo u produžetke. Tamo je pobedu i porlaz dalje ‘milionerima’ doneo Marko Rojs.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter