5
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

PARTIZANOVA ‘DETONACIJA’ ZA BEŠIKTAŠ: Javlja ‘Tutomerkato’ – bivši špic Intera i Vest Hema blizu Humske!

Objavljeno: 17.08.18 u 16:24

Kako čuveni italijanski list javlja, Partizan je stupio u pregovore sa bivšim napadačem Intera.

Nigerijac je odradio pripreme sa Kjevom, ali na njega u Veroni ne računaju za Seriju A.

Odlična vest iz Italije stiže za navijače Partizana, tamošnji ‘Tutomerkato’ tvrdi da je viceprvak Srbije otpočeo pregovore sa Viktorom Obinom, nekadašnjom udarnom iglom milanskog Intera.

Prošao je Obina kompletne pripreme sa Kjevom nakon što je završio sa južnoafričkim Kejp Taunom, ali ipak uprava italijanskog tima ne želi da angažuje napadača koji traži druge opcije. Trenutno je najrealnija Partizan, a ishod pregovora mogao bi da se zna već kroz par sati.

Viktor Obina je karijeru počeo u Kjevu, posle je nastupao za Inter, Malagu, Vest Hem, Lokomotivu iz Moskve, Duizburg i Darmštad. U skoro deceniju dugoj reprezentativnoj karijeri je za Nigeriju odigrao 48 utakmica i postigao 12 golova.

0
0

5 Komentara

  1. А шта је с оном бомбом од Вакулка? Дајте брате доведите насумично 5 младих Бразилаца, убошћете једног врхунског па вам нико неће замјерит на 4 промашаја. Ове ислужене играче, бомбе од нападача, који дају 3 гола по сезони и имају 50 година, немојте доводити.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je neki bajni špic kao što je bio Pjer Boja, koji je davao poneki gol, posle sijaset promašenih zicera. Kuku nama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter