6
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

‘JAČI’ I OD KAZNE: Navijači Zvezde našli način da podrže ljubimce pred Salcburg

Objavljeno: 17.08.18 u 21:33

Za Crvenu zvezdu naredni period jedan je od značajnijih u novijoj istoriji.

Kazna UEFE od dva meča pred praznim tribinama omela je slavljeničku atmosferu u crveno-belom taboru nakon dobrih rezultata.

Ali će navijači kluba iz Ljutice Bogdana ipak imati priliku da pruže podršku izabranicima Vladana Milojevića pred dvomeč sezone. Iako će u utorak od 21 čas kapije našeg najvećeg stadiona ostati zaključane, pristalica kluba igračima će podršku pružiti na poslednjem treningu.

Svi oni koji žele u ponedeljak mogu prisustvovati treningu i tako još jednom dati vetar u leđa igračima pred važan duel. Velika podrška koju su igrači imali u Slovačkoj nema sumnje da bi se prenela i na ovaj dvomeč, ali disciplinci Evropske kuće fudbala nisu više želeli da gledaju kroza prste našem šampionu, pa je usledila rigorozna kazna.

0
0

6 Komentara

  1. Video bim ispred stadiona i da grmi oko marakane..mozda ne mozemo unutra al zato ispred ne moze niko da nam zabrani..

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta uradi par kriminalaca sa sjevera izdati klub kad su mu navijaci najpotrebniji to mogu samo te siledjije fuj..ali doci ce te i vi na tapet..

    0
    0
    Odgovori
    • Svasta se od tih siledzija moze ocekivati, jos ce nas izbaciti iz evrope na par godina a liga sampiona i 10 miliona evra gubitak da se ne spominje. Ukopali su Zvezdu duboko sad kad je bio momenat da se dobro oporavi, kao da su placeni milionima evra da uniste klub.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter