6
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

NUDE VIŠE OD SEVILJE: Francuski velikan stao je u red za Nemanju Radonjića

Objavljeno: 16.08.18 u 15:22

Privukao je pažnju svojim partijama prošle, a i sa početka ove sezone brzonogi, krilni napadač.

Poslednja u nizu bila je utakmica u Trnavi na kojoj je on ponovo postigao pogodak.

Dobre igre preporučile su ga pre svega selektoru Mladenu Krstajuću, da ga povede u Rusiju, a mnogi skauti svojim klubovima preneli su impresije  o ovom igraču. Pa onda nije ni čudo da je ponuda od šest miliona, koliko je Đenova nudila odbijena, odbijeno je i osam miliona od Štutgarta, a na kraju i ponuda koja je iznosila milion više od Sevilje.

Međutim jedan klub je želeo da tu cifru zaokruži i privoli crveno-bele da prodaju jednog od najboljih igrača. Francuski Olimpik iz Marseja spreman je da za Srbina izdvoji okruglo deset milion evropskih novčanica. Ovo je zasigurno najveća ponuda za ovog igrača do sada, na klubu je da prelomi da li je dovoljno, a jedno je sigurno Radonjić će do kraja kvalifikacija ostati uz ekipu Vladana Milojevića.

0
0

6 Komentara

  1. ДОЋЕ У ПИТАЊЕ И ТУТУЛА АКО ОДЕ РАДОЊИЋ?ШТА АКО СЕ ЈОШ НЕКО ПОВРИЈЕДИ.УПРАВО ПАМЕТ У ГЛАВИ И ЗАДРЖАТИ РАДОЊИЋА ДО ЈУНА.А У ЈАНУАРУ НАЋИ СПРЕМНУ ЗАМИЈЕНУ

    0
    0
    Odgovori
  2. A ko će da igra ako ga prodate? Hoćete i Srnića i Borjana i Krstičića i Radonju… a onda se nadamo ligi šampiona.. ako Radonja ode tu je kraj

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne, je ključna reč u pregovorima za postizanje više cene. Momak vredi više para a tražiti i procente od sledeće prodaje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter