3
Atletika

SPORT NA TV: Partizan na Sport klubu, tu je duel Spartaka i Brondbija

Objavljeno: 09.08.18 u 08:48

Bogat sportski dan je pred nama, mada navijači Partizana su sigurno razočarani, jer za sada nema informacija o prenosu iz Danske.

Za sada ni Arena Sport, ni RTS u svojoj programskoj šemi nemaju prenos meča između Nordsjelanda i Partizana koji se igra od 19.45. Ipak, prenos će biti na Sport klubu jedan. Sa druge strane duel sa stadiona ‘Rajko Mitić’ između Spartaka i Brondbija prenosiće RTS 2 i Arena sport jedan. Meč počinje u 20.45, a videćemo mogu li ‘golubovi’ do nove senzacije posle eliminacije Sparte iz Praga.

Arena sport nam donosi i dva prenosa hrvatskih klubova u kvalfikacijama za Ligu Evrope. Od 21 čas Arena sport 3 donosi duel Sarpsbora i Rijeke, dok četvrti program donosi dvoboj Hajduka i nekadašnje Steaue.

Na Sport klubu od 20 časova možete pogledati meč Olimpije i Helsinkija, a pobednik ovog duela igraće možda protiv Crvene zvezde u plej-ofu za Ligu Evrope, ako crveno-beli ne prođu Spartak iz Trnave.

To nije sve od sporta za danas. Oko 18.30 Novak Đoković bi trebalo da igra meč osmine finala Rodžers kupa, a prenos je na Sport klubu. RTS nam donosi i prenose sa Evropskog prvenstva u plivanju i atletici. Evo kompletnog sportskog TV programa:

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter