9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI ZA MILOJEVIĆA: Opcija manje u Trnavi!

Objavljeno: 09.08.18 u 09:04

Loše vesti su sastavni deo ne samo sporta, već života, ali ova nikako nije trebala Zvezdi i Vladanu Milojeviću pred revanš u Trnavi.

Crvena zvezda će u Trnavi pokušati da se izbori za plej-of Lige šampiona, ali će trener Vladan Milojević moći da računa na igrača manje u samom napadu. Naime, Nemanja Milić je u prvom meču na stadionu ‘Rajko Mitić’ ušao sa klupe, a vrlo brzo je napustio igru zbog povrede. U prvi mah nije bilo poznato koliko će brzonogi napadač morati da pauzira, s sada se zna da je reč o povredi zadnje lože.

FOTO: STARSPORT

To znači da Nemanja Milić nije spreman za revanš u utorak u Trnavi i da će Vladan Milojević imati opciju manje za najisturenijeg igrača. Za tim će konkurisati dva špica Nikola Stojiljković i Milan Pavkov.

0
0

9 Komentara

  1. Nažalost, ispadamo sto posto! Za to su krivi Terzić, Mrkela i veliki mag Miloje! Prvo, jer su doveli krš od stranaca, koji su došli na pozajmice i nisu ni za jotu bolji od domaćih igrača, koji su im rezerve! Drugo, veliki mag Miloje je poznat kao trener koji veruje nekim igračima i njih svrstava u red ličnih ljubimaca. Njegovi lični ljubimci zato imaju unapred rezervisana mesta u timu (bez obzira da li to zaslužuju, prema onome šta pružaju na terenu). Lični ljubimci velikog maga Miloja su Stojkovi, Srnić, Muhamed Ben, Ebesilio i Milijaš?! Prema tome Zvezda je neozbiljan klub, jer u njoj igraju lični ljubimci trenera, a ne oni koji to zaslužuju!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da je jasno da Ben ne moze da igra spica nego samo krilo, protiv spartaka kad je premesten na spica nije imao nikakvo kretanje. Joveljic skolovani spic msm da mu treba dati sansu! Simic polozio!

    0
    0
    Odgovori
  3. Levo Radonjic, desno Ben. sredina Ebesilio, Krsticic, Jovicic…napad Simic. Mislim da je Simic mnogo spremniji i orniji od Stoiljkovica koji igra kao baba. Znaci nije se video protiv Trnave. Steta sto Milic nije bio starter, dobili bi tekmu 200%. I Jovelja je takodje full u odnosu na Stoiljkovica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter