0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NEŠTO DRUGAČIJI PARTIZAN: U Dansku kreću trojica igrača koji ozbiljno konkurišu da ‘prodrmaju’ tim!

Objavljeno: 07.08.18 u 18:15

Fudbaleri Partizana sutra ujutru čarter letom u devet sati poleću put Danske na prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Nordsjilanda.

Sa pravom se može očekivati da će crno-beli delovati nešto drugačije u odnosu na do sada prikazano na startu sezone, i zbog novog trenera, ali i zbog dvojice novajlija koji se očekuju da debituju na evro-sceni u narednom meču.

Prvi je već odigrao susret protiv Mladosti iz Lučana i svi su se složili da je Milan Lola Smiljanić bio jedan od najboljih na terenu u remiju bez golova.

Drugi, koji bi trebalo da zaigra u susretu od velike važnosti, jeste Goran Zakarić, pojačanje iz sarajevskog Željezničara, koji bi mogao da pokrene ‘parni valjak’ u napadačkim akcijama i doprinese ostvarenju povoljnog rezultata u Danskoj. Upravo on se očekuje umesto Sejdube Sume koji će prvi susret propustiti zbog crvenog kartona protiv Trakaija.

Takođe se očekuje i povratak u roster Nemanje Nikolića, koji se oporavio od povrede kolena.

Spisak putnika za Dansku:

GOLMANI: Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Aleksandar Popović.

ODBRANA: Miroslav Vulićević, Gabrijel Enake, Svetozar Marković, Nemanja R. Miletić, Mark Valijente, Nemanja G. Miletić.

VEZNI RED: Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Danilo Pantić, Saša Ilić, Armin Đerlek, Nebojša Kosović, Jovan Kokir, Goran Zakarić, Marko Janković, Đorđe Ivanović.

NAPAD: Rikardo Gomeš, Nemanja Nikolić, Ognjen Ožegović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter