0
Evropske lige

FOTO: SportSport.ba

‘BOMBA’ NA ‘ČIZMI’: Goreće Parma ako ovaj čovek potpiše, možda bude gorela i neka vila! (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.18 u 20:00

Parma se na velika vrata vratila u Seriju A, nažalost kažnjena zbog malverzacija jednog od njenih igrača sa nameštanjem utakmica, ipak to slavlje u nekada ‘gradu mleka’ ne može da pokvari.

Ali, nova vest dovela je do erupcije oduševljenja. Parma je spremna da dovede jednu svetsku zvezdu i njome napadne možda i vrh sve jače Serije A. Naime, prva želja žuto-plavih je Mario Baloteli. Prvi čovek Parme Danijel Fađano sastao se sa Super Mariom’.

– Imao sam sastanke sa menadžerima nekolicine igrača, uključujući i Balotelijevog. Radi se o igraču kojeg nije lako dovesti. Moramo da vodimo računa u klupskom budžetu – rekao je Fađano.

Mariju Baloteliju je ugovor sa Nicom istekao, ali igrač ima ‘džentlmesnki’ dogovor sa klubom da ako bude našao novi tim isti mora da plati 10 miliona evra. Hoće li se ‘Enio Tardini’ ‘zapaliti’, saznaćemo u narednim danima…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter