12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZNATA JE SUDBINA MIROSLAVA ĐUKIĆA: Sastanak čelnika crno-belih je završen

Objavljeno: 27.07.18 u 15:19

Uprava kluba iz Humske danas je raspravljala o sudbini sadašnjeg trenera.

Nakon povika sa tribina i nezadovoljstva publike zbog lošeg rezultata u Surdulici na tapetu je bio strateg Partizana.

Priča koja je počela još krajem prošle sezone nastavlja se i ove. Veće duže vreme raspravalja se da li će Mirosalav Đukić napustiti kormilo Partizana, a epilog je uvek isti. Nekadašnji igrač ovog kluba ostaje i dalje na svojoj poziciji, odluka je nakon današnjeg sastanka.

Dan nakon što je savladan Trakaji minimalnim rezultatom zasedao je Odbor za hitna pitanja, koji su između ostalih činili Milorad Vučelić, Miloš Vazura, Ivica Iliev, a posle nekoliko sati rasprave odlučeno je da sadašnji trener i dalje ima podršku rukovodstva kluba.

0
0

12 Komentara

  1. S Djukicem na čelu nema pomaka ka boljoj nit igri a ni rezultatu tako je kod ljudi koji nemaju nit obraza nit trunke stida ….

    0
    0
    Odgovori
  2. Ostaviti coveka koji radi los posao za partizan je dokaz NEINTELIGENCIJE, eto ima i toga u nase, partizanu, ccccc

    0
    0
    Odgovori
    • Ma ti znas da su zaduzili Klub ,a garagani izasli iz minusa od 50.000.000€ i dug vec tri godine isti 26.000.000€.Trner Dinama danas kod Vucica ,a U nedelju protiv Partizana.
      Ali jedno sigurno znamo da ce mo da ih nakantamo .
      Drugo da se dogovore Ovi indijanci sa jug,istoka,zapada Pa ce ihmozda neko i cuti iz uprave.

      0
      0
      Odgovori
      • Mi se vadimo iz dugova,a vasi dugovi su mnogo veci…posto si balavi klinac ocigledjo je da ne znas da seberes i vidis sta ti se u klubu desava…pojacanja nisi doveo,Djukicu ne smeete otkaz da date jer nemate da ga isplatite…

        0
        0
        Odgovori
  3. Navijaci Partizana i ne ocekuje da ce otici neko iz uprave.Iliev rekao ako ne budu prvaci a nece a to je negde u junu sl.godine tad i Djukicu ustice ugovor jos 10 meseci da pokupe pare uniste Partizan i otici ce,garantujem jer nista nece osvojiti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter