11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda rekla ‘ne’ Italijanima za Nemanju Radonjića!

Objavljeno: 27.07.18 u 10:38

Suma od šest miliona evra koliko je zimus nudio i Štutgart nije u opticaju, pošto je procena sa Romom da reprezentativac vredi više na letnjem trzištu.

Nije tajna da je Nemanja Radonjić (22) pod lupom klubova iz Evrope, a posebno Italije, gde je proveo par godina kao igrač Rome, koja i dalje polaže prava na igrača Crvene zvezde. Kako je HotSport pre više od mesec dana najavio, interesovanje je pokazala Đenova i obavljeni su razgovori sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem. Tada je predočeno da Radonjić „mora“ da ostane do kraja kvalifikacija. I usledila je zvanična ponuda od šest miliona evra i ona je za sada odbijena…

Razlozi su i procena dva kluba da je Radonjić posle učešća u dresu Srbije na SP u Rusiji podigao svoju cenu na letnjem tržištu, a svakako posle partije sa Suduvom i dva pogotka. Bilo je predstavnika nekoiko klubova u loži stadiona „Rajko Mitić“ i jasno je da crveno-beli neće žuriti, da čekaju ponudu od osam miliona evra koja se ne odbija. Za konačan posao ima više od mesec dana i nema potrebe da se žuri.

Nemanja Radonjić je ove sezone odigrao već tri meča za crveno-bele i postigao je dva gola, oba protiv Suduve u utorak u okviru kvlafikacija za Ligu šampiona.

0
0

11 Komentara

  1. Realno sve ispod 20 miliona je BAGATELA… I to je za mene njegova SADAŠNJIA vrednost… Dosta više ponižavajuće CIFRICE!
    Radonjiću je tek 22 godina… Dečko je zlata vredan zvezda da je pametna da mu podupla platu i da mu produže ugovor na još 2 ili 3 godine pa ko želi da ga kupi neka lupi OZBILJNU LOVU NA STO… ALI ONDA DEBELE CIFRE MOLIM

    0
    0
    Odgovori
  2. Tim pre, ako od septembra postaje čisti Zvezdin,zašto sad prodavati.Cene na tržišti stalno rastu. Uskoro će za jednog dobrog igrača moći da se otplati ceo dug.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa neka roma prosa svoj deo zvezda neka odbija… mi cemo tah deo da otkupimo ako prodaju radonjica mogu da se pozdrave sa fudbalom nadoknadili su kangu i donalda pa i sa degenekkm letaleka ali radonju nece tek tako uspeti da nadoknade….

    0
    0
    Odgovori
  4. Prodaće ga za 8 miliona,a vredi barem 20. To je ta pijaca kod nas,i mešetarenje, prodaj paradajz dok je još svež. Sramota.

    0
    0
    Odgovori
  5. Šta pričate, kakva prodaja od 8 miliona, ma bre nema prodaje ako ste pametni. Jedino ako Roma ubrzava jel posle septembra nije više njihov igrač

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter