0
Evrokupovi

SPORT NA TV: Kvalifikacije za Ligu šampiona i prijateljski susreti evropskih velikana

Objavljeno: 25.07.18 u 08:50

Ova sreda proteći će u znaku fudbala, i to bez srpskih klubova, već samo evropskih velikana.

Crvena zvezda je igrala juče, Partizan, Radnički i Spartak će na terenu biti sutra, a danas ćemo gledati inostrane klubove, bilo u takmičarskim ili pripremnim utakmicama.

Meč sa najvećim značajem odigraće Ajaks i Šturm iz Graca na ‘Johan Krojf’ areni u Amsterdamu u prvom susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Taj susret igra se od 20:30h uz prenos na prvom programu SportKluba.

ArenaSport će prenositi prijateljske susrete uz pregršt svetskih zvezda. Na prvom kanalu od 18 sati igraće Lester i Akisharspor, a od 21 sat Olimpik iz Marseja i Betis.

Zatim se od dva sata iza ponoći selimo ‘preko bare’ gde se igra Internacionalni kup šampiona. Treći program TV ArenaSport prenosiće duel između Borusije Dortmund i Benfike, a odmah potom od četiri sata će snage odmeriti Roma i Totenhem.

U dva sata iza ponoći na četvrtom programu iste televizije igraće Mančester siti i Liverpul, u reprizi četvrtfinala prošlosezonske Lige šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter