0
Fudbal

FOTO: Zlatan Ibrahimović

ZLATAN PONOVO DOMINIRA: Sebe je nazivao ‘Bogom’ i ‘lavom’, a sada je otišao korak dalje… (FOTO)

Objavljeno: 25.07.18 u 14:20

Zlatan Ibrahimović imao je jedno od interesantnijih izlaganja od kako je stigao u Los Anđeles.

‘Grad anđela’ je ovog leta dobio dvojicu superstarova, tu su Zlatan Ibrahimović u LA Galaksiju, a od nedavno i Lebron Džejms, koji je potpisao za LA Lejkerse.

Otuda i ne čudi euforija i velika pažnja prilikom svake pojave u javnosti njih dvojice.

– Dobro je za grad, dobro je za ljude koji žive ovde. Mnogo se priča, imaju različite stvari da gledaju – košarku, fudbal (soker) i bejzbol. Šta god budu gledali, videće superstara – rekao je Ibrahimović za ‘ESPN’.

Šveđanin je istakao da će ići na košarkaške utakmice i da će sigurno upoznati ‘kralja’, kako je nazvao Džejmsa.

– Naravno da ću ga gledati kako igra košarku. Ne znam da li ga zanima fudbal, iako je to sport koji je veći od košarke, uz svo dužno poštovanje. On je neverovatan sportista. Način na koji sve radi na terenu… I ja sam veliki, a krećem se kao mali nindža, što radi i on. Mislim da je to sjajno i inspirisao je mnoge ljude. Sigurno je da ćemo gledati jedan drugoga.

Ibrahimović je upitan da li zna da je Lebron Džejms vlasnik akcija Fudbalskog kluba Liverpul, inače omraženog rivala Mančester junajteda, za koji je Ibra igrao.

– Znao sam za to, ali je to pogrešan klub.

Na kraju pitanje da li ume da igra još neki sport osim fudbala.

Da, kao klinac sam se bavio mnogim sportovima. U svim sportovima sa loptom sam fenomenalan. Ako bih se takmičio u košarci, mogao bih da igram sa Lebronom – zaključio je Ibrahimović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter