0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPARTAK NASTAVLJA SA POBEDAMA: Subotičani u finišu golom Savkovića stigli do tri boda

Objavljeno: 23.07.18 u 18:59

Utakmicom u Subotici kompletirano je prvo kolo domaćeg prvenstva.

Na Graskom stadionu nije bilo puno uzbuđenja, ali je viđena veoma tvrda utakmica.

Subotičani koji su okrenuti obavezama u Evropi nisu pružili preterano lepu partiju, ali je minimalna prednost koja je stečena u samom finišu bila dovoljna da se nastavi pobedonosni niz i sa tri boda započne nova sezona.

Radost domaćim navijačima u 88. minutu utakmice doneo je napadač Mile Savković. Statisitika ovog meča pokazuje da su oba tima bila ujednačena, posed lopte bio je na strani domaćina, dok su gosti bili bolji po broju šuteva na gol. Sudija Petar Piper nije imao previše posla tri žuta kartona pokazao je igračima Spartaka, dok su fudbaleri Mačve ‘požuteli’ dva puta.

SPARTAK SUBOTICA – MAČVA 1:0 (0:0)
(Savković 88)

SPARTAK: Perić, Ćalasan, Čečarić (Afum), Đenić (Glavčić), Đuričin, Jocić, Kerkez, Milošević (Vukčević), Savković, Šimura, Tekijaški

MAČVA: Puletić, Adamović (Jovanović), Gavrić, Gemović, Gigić, Ivić, Lazarević, Obrović, Pejović Ristivojević, Tošić (Jevtić)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter