3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRED ŽREB U NIONU: Oni su nepoželjni protivnici Partizana, Adebajor, Turan i drugari…

Objavljeno: 20.07.18 u 14:40

U ponedeljak od 14 časova u Nionu će biti održan žreb za treće kolo kvalfikacija za Ligu Evrope, a najteži mogući protivnici Partizana već su poznati.

‘Parni valjak’ se prošetao do drugog kola kvalfikacija za Ligu Evrope pobedivši Rudar iz Pljevlja ukupnim rezultatom 6:0. Sada sledi dvomeč sa litvanskim Trakaijem, ekipom koja je stigla iz pretkvalifikacija, čini se da ni tu četa Miroslava Đukića ne bi trebalo da ima većih problema.

Od trećeg kola počinju da dolaze daleko ozbiljniji rivali, mada je Partizan povlašćen i u žrebu za treće kolo. To znači da bi mogao da dobije rivale tipa Rio Ave ili Jagelonija, Asteresa, Maripulja, Hajduka iz Splita, Dinamo Minska, Leha, Admire, LASK Linca (igrala Zvezda na pripremama), Sent Galena, Hafnafjordura, Žalgirisa, Vitesea i drugih…

Međutim, potoje i oni rivali koje bi svi navijači crno-belih rado izbegli, a oni će se sigrno naći u žrebu. To su Bašakšehir, Lucern, Sigma, Brondbi, Krakovija i Zarija. Nema sumnje da je tu najveće ime ‘čedo Redžepa Tajipa Erdogana Bašakšehir sa Emanuelom Adebajorom, Ardom Turano, Gaelom Klišijem, Eljorom Elijom i novim pojačanjem u vidu Miloša Jojića. Naravno, kao i pred svaki žreb UEFA će napraviti podgrupe, te postoji nada da se neki od ovih ‘velikana’ neće naći u istom košu sa Partizanom.

0
0

3 Komentara

    • Слажем се. Башакшехир једино јер је богат и носи се већ 2-3 сезоне са правим великанима Турске (фенер, галата, бешикташ)

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter