1
Evropske lige

FOTO: Instagram / Juventus

ŠTA RADI JUVENTUS: Sledeće je ‘čerupanje’ oba Mančestera, posle Ronalda stiže nova super zvezda u Torino! (FOTO)

Objavljeno: 18.07.18 u 13:52

Ako ovi planovi Juventusa uspeju, definitivno će postati prvi kandidati za osvajanje Lige šampiona.

Ako Juventus nije postao glavni favorit za podizanje ‘ušatog’ pehara dolaskom Kristijana Ronalda, onda bi nakon sledeće akcije sigurno morao.

Tim pre jer sada svi žele da dođu na ‘Alijanc stadion’ i igraju pored Kristijana Ronalda. A nova meta ‘bjanko-nera’ je niko drugi nego novi svetski šampion, Pol Pogba, inače vrlo omiljen i poznat lik u Torinu.

Posao je započeo sam Pogba, koji ne želi da ostane u Mančesteru, a vrlo rado bi se vratio u Juventus, prenosi ‘Gazeta delo Sport’. Pogotovo jer navodno postoji klauzula po kojoj bi mogao da se vrati samo u Juve po ceni od 60.000.000 evra.

Inače, prodat je pre dve godine ‘đavolima’ za 105.000.000 evra. Kakav posao bi to bio. Ali, to nije sve od velikih magova Anjelija i Marote.

Naime, drugi mančesterski tim, Siti, ozbiljno je zainteresovan za Miralema Pjanića, i Juventusu bi odgovaralo da Pjanića zameni Pogbom.

Ali, i tu bi Juve zaradio jer od prebogatih ‘građana’ traži 80.000.000 evra i za očekivati je da će Gvardiola ubediti vlasnike da plate toliku sumu.

Suma sumarum, Juve bi dobio mnogo zrelijeg Pola Pogbu za 45.000.000 manje nego što ga je prodao, koji bi momentalno zamenio Pjanića, koga je Juve kupio iz Rome za 35.000.000 evra pre par sezona.

Torineze mnogi ne vole u Italiji, ali definitivno rade neverovatan posao kada se radi o transferima i time značajno podižu ugled Serije A u svetu.

0
0

1 Komentara

  1. Otkuda ovo da „Torineze mnogi ne vole u Italiji“? Juventus je ubjedljivo najomiljeniji klub u Italiji, sa najviče simpatizera i članova. Daleko ispred klubova iz Milana i Rima. Pa i C. Zvezda i Partizan su među onima koji (ni)su omiljeni u Srbiji, Naravno, od suparničkih navijača!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter