4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

SADA VIŠE NEMA DILEME: ‘Zlatni orlić’ napustio crveno-bele

Objavljeno: 18.07.18 u 18:37

Vezista nije uspeo da se izbori za mesto u timu Vladana Milojevića.

Posle sezone u kojoj je bio najbolji strelac Voždovca sa devet golova na 26 mečeva od danas je i zvanično njihov igrač.

Nakon uspešne pozajmice i priprema na Marakani Andrija Luković doneo je odluku gde nastavlja karijeru. Njegova ‘kuća’ naredne tri godine biće Voždovac, sa kojim je danas potpisao ugovor.

– Poznajem sredinu, ljude, atmosferu. Želim da nastavimo tamo gde smo stali prošle sezone i da napravimo novi korak, al ii da napredujemo i da se radujemo zajedno novim pobedama, rekao je igrač po dolasku u novi klub.

0
0

4 Komentara

  1. Zvezda je pogresila sto je pustila ovog momka iz ugovora. On jestemlad ali je izuzetno talentovan, dosta puta sam ga gledao i uverio me je u svoj vanredno visok kvalitet i potencijal. Tehnicki je izvanredan, probojan ali cinjenica je da treba da igra u kontnuitetu da bi dosao na nivo koji trazi sampionski klub. Bilo bi mnogo bolje da je produzio sa pozajmicom. Mislim da ce Zvezdazazaliti sto ga je olakopustila!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa, o tome stalno pišem na portalima! Ovo, što se desava u Zvezdi, je samo paradigma jedne prakse i modela koji vladaju u Zvezdi! Dovedu svake godine po nekoliko „kapitalaca“ afričkog porekla, vrlo problematičnog kvaliteta, a svoje mlade igrače šalju na pozajmice, u terećerazredni Grafičar, koji nije klub koji može unaprediti igru mladih zvezdaša! U Grafičaru ili na pozajmicama u drugim klubovima, oni se pogube i Zvezda ih jednostavno pusti niz vodu! I tako iz godine u godinu! Ista je i nevesela sudbina Andrije Lukovića, našeg zlatnog U-19, koji nije dobio pravu šansu u Zvezdi! Ali zato šanse dobijaju takve „gromade“ kao Muhamed Ben, izvesni Ebesilio a sada će, u prvenstvu, šansu dobiti „sjajni“ štoper Samarilo, zbog kojeg šansu neće dobiti pravi biser srpskog fudbala Eraković! Oni razigravaju prsle strance, umesto naših srpskih fudbalera! Ovo je pogubna i apokaliptična politika Zvezde! Ovo će im se sigurno obiti o glavu!

    0
    0
    Odgovori
    • Nije Zvezda estrada moj Vilota pa da igraju oni sa najboljim stasom i glasom, fudbal treba da se igra. Koji je to klub koji može unaprediti igru ako ne Grafičar da ne bi trebalo da igraju za Francusku reprezentaciju. Pokaži ti sine šta znaš, daj u Grafičaru 40 golova, budi najbolji asistent lige, pokaži da znaš centrirati i daj nekoliko spektakularnih golova u Voždovcu, budi neprelazan defnzivac i stena od koje se svi odbijaju, pokaži brzinu i inteligenciju u Radu ili Spartaku pa će ti onda biti zacementirano mesto u timu Zvezde. Ovako od mladih a ima i onih koji vise nisu ni mladi i ne mogu napredovati mnogo, po medijima praviti talente i igrače za Zvezdu ne vodi ničemu osim ispadanju u evropi i gubitku titule ako bi im se ukazala šansa u Zvezdi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter