0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

VELIKA PROMOCIJA U NOVOM SADU: Vojvodina predstavila čak desetoricu fudbalera, među njima bivši igrači Partizana, Panatinaikosa…

Objavljeno: 17.07.18 u 16:27

Fudbalski klub Vojvodina danas je organizovao promociju novih igrača svog prvog tima, koju je, u FC ‘Vujadin Boškov’ u Veterniku, uživo ispratio veliki broj medija i uvaženih gostiju.

U prisustvu rukovodilaca i menadžmenta kluba, javnosti su zvanično predstavljeni Aranđel Stojković, Aleksandar Mirkov, Nemanja Milojević, Milan Đurić, Ismael Fofana, Lazar Đorđević, Damir Zlomislić, Diamantis Huhumis, Daniel Graovac i Filip Starič, koji su zadužili crveno-bele dresove i u predstojećoj sezoni biće na raspolaganju šefu stručnog štaba Aleksandru Veselinoviću za sve ono što predstoji Staroj dami.

Obraćajući se prisutnima, predsednik FK Vojvodina Dušan Vlaović izrazio je zadovoljstvo onim što je učinjeno u ovom prelaznom roku, koji, kako je rekao, za Vošu još uvek nije završen.

– Kao što znate, uz finansijsku konsolidaciju kluba, osnovni cilj ove uprave bio je i konsolidacija igračkog kadra, odnosno stvaranje preduslova za rezultate kakvi dolikuju imenu FK Vojvodina. Ovaj posao smo počeli zimus dovođenjem četvorice novih igrača, ali se ispostavilo da to ni izbliza nije dovoljno, pa smo, u saradnji sa gospodinom Veselinovićem i njegovim saradnicima, još pre dva meseca tačno znali na kojim pozicijama i kakvi igrači su nam potrebni. Ovaj prelazni rok nije bilo jednostavno završiti i to iz više razloga, a ključni je taj što on traje veoma dugo, čak do kraja avgusta, pa je bilo teško dogovoriti se sa igračima o njihovom angažmanu već na samom početku, što je potpuno razumljivo. Međutim, osim u slučaju jednog ili dvojice fudbalera, ipak smo uspeli da postignemo dogovor sa svima sa kojima je to bilo planirano, izjavio je Vlaović.

Priliku da vide nove fudbalere na delu, navijači Vojvodine imaće već u petak od 20 časova, kada će se Voša, u prvom kolu Superlige Srbije, na ‘Karađorđu’ sastati sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Kompletan tok promocije novih fudbalera Vojvodine možete pogledati u sledećem prilogu:

(Izvor: YouTube/Fk Vojvodina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter