1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SITUACIJA KOJA JE ZABRINULA GROBARE: Poznato stanje povrede Sejdube Sume

Objavljeno: 14.07.18 u 10:41

Partizan je u Nikšiću odradio posao po planu i pobedom protiv Rudara obezbedio prolaz dalje, ali je navijače i stručni štab zabrinula povreda Sejdube Sume.

Strelac drugog gola je ranije napustio utakmicu. U prvi mah se činilo da je došlo do istegnuća mišića, ali je snimak pokazao da je u pitanju samo grč, pa pred fudbalerom crno-belih nije duža pauza.

Kako HotSport saznaje, Suma je igru napustio iz predostrožnosti, pošto se požalio na bol. Ipak, internacionalac iz Gvineje se već juče osetio bolje, i oporavak će biti kratak. 

Nema dileme da će Suma, koji se pokazao u dobrom svetlu na startu sezone, zauzeti u Himskoj u četvrtak poziciju kraj desne aut linije. Od njega crno-beli očekuju da ove godine bude oslonac, evidentno je da deluje moćnije i sigurnije, a trener Miroslav Đukić neće menjati uloge pred revanš sa klubom iz Crne Gore.

 

0
0

1 Komentara

  1. Nemasumnjeda je Suma unapredio i svoj pristup i gri i svoju igru,ali je to dosta daleko od onoga sta on sve moze da pruzi. Medjutim , pitanje je sta sve Djukic mulja , igraci ne znaju vise nista ce sutra igrati…. Sume nije krilo, pogotovo desno, levo-ajde i nekako! On je desetka,ali ako igras sa dva c-fora onda nema desetke u klasicnoj varijanti. Jos veca muljaza svega je sto sa dva c-fora Djuka igra i sa dva zadnja vezna a lazna krila ulaze u sredinu a bekovi se prikljucuju u vidu krila! Ma bog ne bi to uvzbao do automatizma, pogotovo sto onda ceo tim nije na svojim pozicijam,osim dva chalfa i cforova! To moze proci protiv slabih ekipa ali kad bude doslo do tvrdih meceva, jakih ekipa, ja nisam siguran kako ce torezultirati, kakav autput mozemo ocekivati! U najmanju ruku, morace da se izgradi jednostavniji model igre a na pocetku neka to makar bude da resi pitanje makar jednog krila, recimo desnog krila kako bi se otvorio makar desni koridor napada a da se smanji guzva na sredini terena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter