0
Domaći fudbal

FOTO:HotSport

LALATOVIĆ OČEKUJE PUN ČAIR: Uz podršku navijača sve je moguće

Objavljeno: 10.07.18 u 19:59

Nišlije će nakon 35 godina ponovo igrati utakmicu u Evropi.

Pripreme za prvi meč u Evropi posle 35 godina u Nišu ulaze u završnicu. Treninzi su svakodnevni u vreme odigravanja meča, obavezama se pristupa maksimalno ozbiljno, uverili smo se u to i sami. Nenad Lalatović na raspolaganju ima sve fudbalere osim Siniše Babića koji će preskočiti meč zbog povrede.

– Zadovoljni smo načinom na koji su odrađene pripreme, sve je prošlo u najboljem redu. Jedino mi je žao zbog povrede Babića, nećemo moći da računamo na njega tri nedelje. Ostali igrači svakodnevno treniraju i na raspolaganju su nam za meč protiv Gzire. Ostaje žal što nismo ranije kompletirali tim kako bismo imali više vremena da se uigramo. Što se pripremnih mečeva tiče, zadovoljan sam rezultatima, ali ne i igrom, počeo je Lalatović.

Radnički se odlično pojačao, možda i jedan od najboljih prelaznih rokova u Srbiji?

– Otišlo nam je puno igrača, zato smo bili aktivni na transfer pijaci. Na primer, Čukarički gde sam ram radio nije morao da dovodi mnogo igrača, jer nije bilo odlazaka. Lično više volim da ne napravim dobar prelazni rok, već da imam igrače duži period na okupu. Doveli smo kvalitetne zamene, a biće potrebno još vremena da se ukomponuju svi delovi slagalice, kako bi sve izgledalo onako kako želim, kaže Lalatović koji je potom dodao da Radnički još nije završio prelazni rok i da postoji želja za dovođenjem još jedne klasične ‘desetke’.

FOTO:HotSport

Lalatović i njegov stručni štab spremno dočekuju Gziru. Odrađen je kompletan skauting narednog
protivnika.

– Radi se o kvalitetnom protivniku, Amadu Samb postigao je skoro 30 golova u prvenstvu. Gziru zovu ‘legija stranaca’ radi se o uigranoj i disciplinovanoj ekipi. Nedavno su doveli fudbalera iz Serije A, a u ovom prelaznom roku pojačali su se samo dvojicom fudbalera. Sigurno je da su uigraniji od nas, ali to ne mora ništa da znači. Verujem u podršku naših navijača. Došao je novi stručni štab, novi fudbaleri. Uigravamo se u hodu. Ovo je prva utakmica Radničkog u Evropi nakon 35 godina, bilo bi dobro da stadion bude ispunjen, a da naše navijače obradujemo pobedom. Verujem u kvalitet svojih igrača, ali posebnu draž daće nam podrška navijača, zaključak je trenera Nišlija Nenada Lalatovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter