2
Domaći fudbal

PAO DOGOVOR: I Partizan ostaje bez nosioca igre, klub iz Saudijske Arabije odvodi jednog od najboljih!

Objavljeno: 09.07.18 u 17:44

Klubovi blizu dogovora na osnovu kog će Partizanu pripasti 1,5 milion evra.

Izgleda da Saudijska Arabija postaje oaza za napadače iz srpske Superlige, pošto posle Aleksandra Pešića iz Crvene zvezde u ovu bogatu azijsku zemlju bi trebalo da ode i Leandre Tavamba.

Klub Al Tuven je spreman da za Kamenrunca izdvoji 1,5 miliona evra, što će crno-beli prihvatiti nakon što su je Tavamba dolaskom Nikolića i Gomesa standardni član prvog tima pao u drugi plan.

Kako saznajemo, Tavamba je zadovoljan ponuđenom platom i želi da napusti Humsku pa bi trebalo dogovor da bude sklopljen brzo. Njega je želeo i APOEL iz Nikozije, ali je uprava Partizana sačekala bolju ponudu za obe strane, i preostao je još završni čin. Veliki su izgledi da već sutra napusti Beograd i ne bude u kombinaciji za četvrtak i prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Rudara u Nikšiću.

 

0
0

2 Komentara

  1. Srecno Tavamba iskreno i nisi bio za Partizana ni ti ni Ozegovic,mislim da nismo imali losiji napad jos od Boje i Grubjasica…

    0
    0
    Odgovori
    • Pa iskreno decko se trudio maximalno, ali bre ubila nas je igra gde ga celu utakmicu gadjaju dugim loptama svi zivi. A on za to nije kriv! Jeste on jak i ima solidnu skok igru, ali kvalitet sve skupa… skromno. Kamo srece da je jos u januaru otisao… A kad se setim prica kako su sartro nudili po 4 milke za njega…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter