0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NAPADNUTI I OSRAMOĆENI NEJMAR I EKIPA, POLICIJA SPREČILA HAOS: Vatren doček za Brazilce, pukom srećom izbegnute povrede (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.18 u 16:54

Fudbaleri Brazila vratili su se u domovinu nakon eliminacije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, a situaciju na dočeku u najmanju ruku možemo okarakterisati kao „naelektrisanu“.

Nije slutilo da će biti tako, pošto su po sletanju u Rio de Žaneiro Nejmar i ostatak tima koji je u Rusiju otišao pod oreolom favorita dobili podršku prisutnih, aplauze i pesmu.

No, to nije potrajalo, pošto su, nakon ukrcavanja u autobus, usledili problemi.

Naime, na autoputu, prema video snimku koji kruži društvenim mrežama i inostranim medijima, jedan broj navijača je zaustavio autobus na autoputu, nakon čega su počeli da ga gađaju povrćem, voćem, ali i kamenicama, pa je došlo i do manjeg oštećenja vozila.

Pitanje je da li bi se na ovome završilo pošto su razočarani navijači počeli da se približavaju vozilu, nakon čega je intervenisala i policija, pa se situacija smirila dovoljno da igrači mogu da nastave dalje.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter