2
Fudbal

ZLATKO DALIĆ: Verujem u ove momke, imamo još dva meča i daćemo sve od sebe

Objavljeno: 08.07.18 u 00:19

Hrvatska je uspela da boljim izvođenjem jedanaesteraca eliminiše selekciju Rusije u Sočiju.

Na taj način se nacionalni tim zemlje iz komšiluka domogao plasmana među četiri najbolje reprezentacije planete.

– Čestitam mojim momcima, ali i ruskom timu, sjajno su se borili. Nije ovo bila lepa utakmica, ali je to bila borba, borba za polufinale. Imali smo sreće. Bio sam zabrinut tokom celog meča, ali posle Rakitićevog penala sve je izletelo iz mene. Osetio sam olakšanje. Usrećili smo sebe, ali i sve u Hrvatskoj. Emocije su izletele iz mene. Ne plačem često, ali sada imam dobar razlog – Hrvatska je u polufinalu. Ovo je veliki uspeh i sjajan rezultat, rekao je Dalić.

U polufinalu će rival Hrvatskoj na Lužnjikiju biti selekcija Engleske koja takođe ima veoma dobar turnir za sada.

– Naravno, ostala nam je snaga za Englesku. Ne želimo da stanemo, pokušaćemo da prikažemo svoju najbolju igru. Čekaju nas još dva meča i veoma smo motivisani. Daćemo sve od sebe. Biće borba, ali verujem u nas, imam veru, dodao je selektor Hrvatske.

0
0

2 Komentara

  1. Ovo vam je maksimum sto cete postici,vec sa englezima zavrsavate mundijalsku pricu,samo vas je sreca i okolnosti pratile tokom igara,imali ste srece sto su vam se kockice poklopile sa rivalima do cetvrtfinala.

    0
    0
    Odgovori
    • Ljubomora i zavist gadne su stvari. Gadne!!! Izjedaju, žderu. Zao mi te je.

      Vidi…. i da ne napravimo vise nista, napravili smo jako jako puno. Biti medju 4 najbolje momcadi svijeta je daleko bolje nego ispasti kao treci u grupi.
      Cak i ti se slazes sa tom cinjenicom.

      Samo nas gledaj. I pripremi maramice, trebat ce ti.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter