20
Fudbal

PITAMO NAVIJAČE: Uz koga će Srbija biti sutra, Rusiju ili Hrvatsku? (ANKETA)

Objavljeno: 07.07.18 u 00:05

Sutra od 20 časova na stadionu u Sočiju na programu je duel koji će se sa podjednakim žarom pratiti u zemljama rivalima, Rusiji i Hrvatskoj, ali i Srbiji.

Pobednik ovog duela će protiv boljeg iz meča Engleska – Švedska pokušati da se domogne finala Mondijala, gde će igrati sa Belgijom ili Francuskom.

Ankete su poslednjih nekoliko dana pokazale da u našoj zemlji i Rusija i Hrvatska imaju veliki broj navijača.

Stoga, pitamo vas…

Za koga ćete vi navijati sutra u Sočiju?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

20 Komentara

  1. Croacia nam pokazala kako se igra kako se trci i bori a nasi Vedete setaju , nemaju niti voljiu niti da igraju za gijabe ili za menaghere ..Croacia igra najboli futbal u Rusii a sto se tice Bracie pustite vi to brastvo ..

    0
    0
    Odgovori
  2. Sto se postavlja ovo pitanje? Do kad cemo mi srbi biti budale? Sta mislite da li bi se se u Hrvatskoj postavljalo to pitanje da je obrnuta situacija?Do kad cemo biti G…A???????Oni se zeste Olujom pred tekmu,a srbi postavljaju pitanje srbima za koga ce navijati.Zalosnooo.Sto nismo pitali one u Jasenovcu za koga ce navijati…..moj srbineee….

    0
    0
    Odgovori
  3. Napped croatia,albanci i croati braća Croatia sverski prvak u fussballu. Russia,Serbia,China,India,Cuba,East Corea braca u siromaštvu za uvek.

    0
    0
    Odgovori
  4. Nemam nista protiv ni jednog normalnog Hrvata licno. Ali protiv njihove zemlje koju zastupaju imam, i ne bih za nju nikad mogao navijati.

    0
    0
    Odgovori
  5. Срби из Црне Горе ће навијати за Русију наравно! То се не доводи у питање

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter