12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TO SE ČEKALO: Leonardo objavom na Instagramu ‘zapalio’ Grobare, Partizan je na potezu! (FOTO)

Objavljeno: 06.07.18 u 15:11

Iako je u pitanju luda glava, navijači, ali i rukovodioci Partizana, znaju da se radi o vanserijskom igraču. To je već dokazao u crno-belom dresu.

Partizan i Leonardo da Silva Souza nisu se rastali u miru, bilo je burno celo proleće i leto prošle godine sa Brazilcem, a čim je za 4.000.000 evra otišao u Al Ahli, vrlo brzo se pokajao i želeo je nazad.

Naravno, to nije bilo tako jednostavno, ali je Leo ostao u interakciji sa Grobarima koji ga iz dana u dan putem društvenih mreža dozivaju da se vrati nazad u Humsku.

Da to nije samo puka želja navijača, govore i nedavne najave čelnika i direktora crno-belog kluba koji su potvrdili da ponovo razmišljaju o nepredvidljivom, ali maestralnom Brazilcu.

On je, uz Uroša Đurđevića, doneo titulu Partizanu i sada kada se ukazuje prilika da se Leonardo vrati, ne žele da je propuste.

Pogotovo nakon današnje objave igrača koji se javno oprostio od Al Ahlija i slobodan je u izboru nove sredine.

U podužem tekstu je, u svom stilu, pisao o tom klubu, a da li će neka naredna objava biti u vezi Partizana, saznaćemo vrlo brzo.

 

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42oficial) on

0
0

12 Komentara

  1. Leo je legenda PFC-a ne samo zbog majstorstvakojim je opcinio fudbalsku Srbiju vec i sto je prakticno pokazao da pravda pobedjuje i da kradje i obmane nisu bas uvek najjaci adut! U istoriji PArtizana Leova titula je najdraza titula koju smo osvojili od svih 28 do sada! To je sigurno i on ce zauvek ostati u srcima navijaca zbog uspostavljanja pravde u sezoni lova na vestice!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne zelimo igrati ni za jedan jedini klub ne u zemlji nego na planeti.i ako bude ponuda bice jedan pod uslovom pare na uvid pa sve drugo moj uslov moja igra no many no game.pun kofer na uvid novcanica stim da ih uzmem odma sve drugo ne dolazi u obzir.toliko.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zaboravili ste sudije koje su donele titulu, jel samo protiv zvezde mu nije sviramo 2 crvena kartona, toliko o njemu jer da vredi igrao bi za neki klub a ne za mali partizan iz Zagreva.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter