4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PROBLEMI PRED START SEZONE: Zvezda bez standardnog napadača u Letoniju!

Objavljeno: 06.07.18 u 09:01

Oporavak posle povrede protiv Bohemijansa zahteva još nekoliko dana, a verovatno će se izbeći rizik da igrač bude spreman za revanš 18. jula.

Često se dešava da na kraju priprema dođe do povreda, a takav peh su pre nekoliko dana na meču sa Bohemijansom imali igrači Crvene zvezde Nikola Stoiljković i Slavoljub Srnić. Deblji kraj je iz duela sa Česima je izvukao krilni napadač i kako saznaje HotSport za potpun oporavak potrebno je još nekoliko dana, tako da su šanse velike da Srnić preskoči prvi meč protiv Spartaksa u Rigi.

Do odlaska u Letoniju u utorak ima još nekoliko dana, ali nema potrebe za rizikom, pošto je revanš već 18. jula, kada bi igrač treba da bude ‘fit’. Na ovoj poziciji su rešenja Milan Jevtović ili Nemanja Milić. Danas popodne ekipi će se priključiti Nemanja Radonjić i Milan Rodić, koji su imali sedam dana odmora posle Svetskog prvenstva u Rusiji. Trener Vladan Milojević je istakao da računa na dvojac i da su igrači spremni za klupske obaveze.

Planirano je da crveno-beli sutra odrade trening meč protiv filijale Grafičara i uigravanje pojedinih taktičkih detalja, što bi trebalo da bude zalet pred start u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

0
0

4 Komentara

  1. Kupila drzava vama jos dvojicu al opet ne mozete pismeno gol da date.kaze djukic bice bolje na pocetku sezone.sredili sve sa sudijama pa ce da vas krene.

    0
    0
    Odgovori
    • Bas si mi boban ee, cuti bobiska dok te ramoka. Ahahahahaha koji si zabranjen,zaboravljen,zaljubljen,splican ili purger. Ajde suti bobiska!

      0
      0
      Odgovori
    • Naravno da nema problema drzava Srbija ima svoj klub koji je bio prvak evrope i sveta neki klubovi o tome samo sanjaju a pamoc traze u Zagrebu gdje su i osnovani..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter