0
Fudbal

POMOĆNI TRENER ŠVEDSKE: Englezi nas ne poštuju!

Objavljeno: 06.07.18 u 11:35

Pomoćni trener fudbalske reprezentacije Švedske Peter Vetergren rekao je danas da engleska ekipa ne poštuje švedski tim, uoči četvrtfinalne utakmice na Svetskom prvenstvu.

– Oni nas ne poštuju. Ljudi ne misle da možemo da pobedimo, pa mislim da je zbog toga Engleska pod pritiskom – rekao je Vetergren, preneli su britanski mediji.

Švedska je prošla medju osam najboljih na Mundijalu pobedom protiv Švajcarske od 1:0, a bila je prva u svojoj grupi. Švedjani su primili dva gola na turniru, oba u porazu od Nemačke od 1:2 u grupi.

Švedski reprezentativac Sebastijan Larson rekao je da svi u Engleskoj očekuju da će ekipa Gareta Sautgejta proći u polufinale.

– Ako ne pobede, to će, u najmanju ruku, biti ogromno razočaranje – dodao je bivši fudbaler Birmingema, Sanderlenda i Hala.

Švedska će u subotu od 16 časova u Samari protiv Engleske pokušati da se plasira u polufinale Svetskog prvenstva prvi put od 1994. godine, a njen fudbaler Martin Olson rekao je da ekipa ne treba ničega da se plaši.

– Mi smo pozitivna mlada ekipa, imamo dobrog trenera, igramo sa mnogo samopouzdanja. Srećni smo što smo ovde i srećni smo zbog navijača – naveo je fudbaler Svonsija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter