4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ODE U AMBIS: Bivši fudbaler Crvene zvezde ne može iz Saudijske Arabije, preti mu robija

Objavljeno: 06.07.18 u 00:22

Sećate li se Džona Ruiza, Kostarikancu je posle dolaska u Zvezdu i odlaska iz nje krenulo sve nizbrdo, nikako da stane.

Stigao je Ruiz u Zvezdu kao veliko pojačanje, mlada nada iz Dnipra. Ipak, nije se na stadionu ‘Rajko Mitić’ snašao, te je posle 12 meseci ‘sreću pronašao’ u Saudijskoj Arabiji i klubu El Fejha. Međutim, tamo su takođe počeli problemi za bivšeg reprezentativca Kostarike. Vreme je najmanje provodio na terenu.

Sada kada je poželeo da napusti Saudijsku Arabiju, to ne može da učini. Razlog je verbalno nasilje nad suprugom koja ga je prijavila. ‘La Nasion’ piše da je Ruizu zbog toga zabranjeno da napusti zemlju i da mora da se pojavi na sudu 6. jula. Takođe, zabranjeno mu je da komunicira sa suprugom i svedocima.

Predviđena kazna ako se dokaže da je kriv je od šest meseci do dve godine zatvora. Ruiz je tri godine u braku sa suprugom Arijas Vikez (33) i sa njom ima dvoje dece.

0
0

4 Komentara

  1. Takav nam ni netrebs. Nebi ni igraca valjanog imali da vam Radonjic nije prosao crno brlu skolu zna on da jd zanat ucio u najboljem klubu a to sto kasnije ode u pogresan stvar je neraumislkanja ove sezone on nista narocito biti nece. Veoma moguce to.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter