9
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAKASNELA REAKCIJA: FIFA zbog Srbije izbacila Briha sa Mondijala!

Objavljeno: 04.07.18 u 15:17

Feliks Brih po svemu sudeći neće deliti pravdu na mečevima završnice Svetskog prvenstva.

Kako prenosi Blic, Brih je „pao“ na utakmici Srbija – Švajcarska, kada nije pokazao na belu tačku posle faula Stefana Lightštajenera i Fabijana Šera nad Aleksandrom Mitrovićem.

Na kraju su Švajcarci pobedom od 2:1 trasirali put ka osmini finala.

Brih je tom prilikom odbio da pogleda snimak uprkos sugestijama sudija zaduženih za VAR tehnologiju, dok su i šef sudijske organizacije u FIFA Pjerluiđi Kolina, Masimo Busaka, koji je zadužen za suđenje i direktor VAR sektora Roberto Roseti neposredno potvrdili Brihovu grešku priznanjem da su sudije u dva navrata pogrešile.

 

0
0

9 Komentara

  1. Sad bi igrači iFSS trebali da tuže FIFA zbog gubitka prihoda. Igračima bi cena bila znatno veća do su ušli u osminu kupa a FSS je iz istog razloga izgubio dodatne prihode.

    0
    0
    Odgovori
  2. Uze baraba lepe pare.A savez ostetio za koliko ono evrica kada se udje u drugi krug.Blago nama. Sudija ce sigurno biti lepo nagradjen..a mogli bi i mi da ga nagradimo.

    0
    0
    Odgovori
  3. Njegov zadatak na SP je i bio da sudi samo na ovoj utakmici, i to baš onako kako je sudio. Da je slučajno pobedila Srbija, verovatno bi morao „nekima“ da se opravda. Budimo realni. Mi mislimo da je dovoljno da imamo dobru taktiku na terenu, dok su drugi pobedu osigurali mnogo ranije. Zivela nam Srbija!

    0
    0
    Odgovori
  4. To sad zato sto je Svajcarska ispala, da je prosla Svedjane, ne bi bio izbacen jer je pre par dana bilo objavljeno i koju ce utakmicu suditi u nastavku mondijala… Pametnom dosta…

    0
    0
    Odgovori
    • Слажем се потпуно. Иако звучимо ко да вјечито тражимо алиби, али је чињеница да се увијек иде на нашу штету кад год је нешто спорно. Додуше у овом случају није ништа било спорно, него је постојала јасна намјера да нас оштети онај дебил уз амин мафије из уефе, фифе, лозане и осталих дебилских организација, градова и држава.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter