2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI ANGAŽMAN: Zvezda vezistu poslala u komšiluk!

Objavljeno: 02.07.18 u 11:14

Od igrača koji nisu otišli u Austriju prvi je nogu povukao momak iz Požarevca sa željom da igra kao u drugom delu prosle sezone.

Svaki trener ima viziju i ne voli da ima mnogo igrača na treninzima kako bi rad bio efikasniji, pa je Vladan Milojević napravio prvi filter pred Austriju. I verovatno posle povratka sa priprema mlađi igrači će da nastave kaljenje, a od grupe koja je ostala kod kuće prvi je otišao Filip Bainović.

Pored nekoliko ponuda odlučio se da ponovo naredni period provede u Radu i već nekoliko dana je na Zlatiboru pod palicom šefa Zorana Milinkovića.

Bainović je proslog leta stigao sa Banjice i upisao je jedan meč, pa se vratio da odradi prethodnih šest meseci i obezbeđen je opstanak. Nije želeo da napušta Beograd, a klub pokušava da pronađe rešenje za Andriju Lukovića i Brazilca Ze Markosa.

Pojedine mlađe snage će verovatno u Grafičar plus omladinci rođeni 2000. godine, kako bi se navikavali na seniorski fudbal pošto je u najboljem timu sada žestoka konkurencija.

0
0

2 Komentara

  1. Došli smo u paradoksalnu situaciju da se Zvezda oslobađa svoje dece, šaljući ih na „pozajmice“, dovodeći „kapitalce“ sumnjive vrednosti, direktno iz savana Arike, na sovu SMS poruka, putem „čuvene“ agencije „IP Consulting“ Ivice Pavlovića! Svako ko želi može na internetu da se informiše o kriminalnim radnjama ove agencije, koja je ekskluzivna agencija preko koje Zvetda dovodi „kapitalce“, iz Afrike i J.Amerike!! Valjda je svakome sve jasno!

    0
    0
    Odgovori
    • Zao mi je sto ne mogu da ti na cistom srpskom jeziku napisem sve sto mislim ali vidi ovako, posle ovako hirurski preciznog prelaznog roka izvedenog u nano vremenu ti imas primedbu, postoje tri opcije: 1) ti pojma nemas, 2) ti si budala i 3) ti si grobar. E ti se prepoznaj u nekoj od ovih grupa i ujedno bih ti predlozio da povedes mozak u setnju prijace mu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter